HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Emotivno i kreativno složen aranžman producenta pjesme Tomislava Presečkog ovoj je pjesmi potencirao energiju i emociju, a Palameta ju je iznio na njemu svojstven način što je prepoznao i žiri Zagrebačkog festivala i osigurao mu mjesto među 20 pjesama koje se ove godine natječu na prestižnom festivalu.

„Svi se tu i tamo nađemo u situacijama gdje želimo, nama bliskim ljudima, pomoći ukazivanjem na stvari za koje vjerujemo da nisu dobre za njih i da imaju tendenciju birati pogrešno, pa ostati povrijeđeni, a nitko ne želi vidjeti patnju voljene osobe. ‘Malena’ je pjesma koja priča jednu takvu priču i objašnjava besmisao pokušavanja preuzimanja tuđeg tereta, ali i nedostatak podsjećanja mladih, iskrenih i neiskusnih osoba kada se prvi ili stoti put nađu u takvoj situaciji.  Ona je namijenjena svim uzrastima zbog instinktivnih reakcija koje ne jenjavaju odrastanjem, a podsjetnika često nedostaje u iznenadnim ili neplaniranim trenutcima.“ – kaže Josip

malena

Videospot u režiji mladog Nika Rozića efektno prikazuje kako prolaznost vremena u nekim slučajevima ne reducira “greške” koje ljudi rade iz ljubavi.

Izvrsna Petra Hajduk, Zagrepčanka sa sto adresa, plesala je uz brojne svjetske i domaće zvijezde pa je tako i ovom spotu dala poseban pečat i uljepšala ovu glazbenu priču.

U spotu se po prvi put pojavljuje i desetogodišnja Nika Đordić koja je pokazala zavidnu spretnost!

“Cijeli tim je jako sretan zbog ove pjesme i svega što nam donosi. Čast je biti kantautor debitant upravo na ovom festivalu i jedva čekamo stati na pozornicu pa uz svoje kolege reći što mislimo i želimo.” – rekao je Palameta

druge vijesti