HELLO
HELLO! #HelloItsMe

‘O manistri na pome u nas u Dalmaciji nikad se ne polemizira, baš kao i u ljubavi’ – dodaje Luka te nastavlja: “sve je dozvoljeno i svatko ima svoj tajni sastojak kako začiniti i pojačati doživljaj.”

‘Manistra na pome je u mojoj pjesmi mjerna jedinica za ljubav, kad kažeš da te volim ka manistru na pome znači da te volin najviše na svitu. Komentar jedne moje prijateljice nakon što  je odgledala spot da ne zna bi li prije pojila manistru na pome ili se poseksala najbolje dočarava karakter pjesme.’ – ispričao je Luka.

luka nižetić

Glazbu i tekst potpisuje Luka Nižetić, a produkcija i aranžman nose potpis Marka Mihaljevića‘Manistra na pome’ donosi nam svježi, moderniji zvuk, ali i dalje s prepoznatljivim autentičnim Lukinim glazbenim izričajem u kojem se spaja moderno s mediteranom.

luka nižetić

‘Svih ovih godina rijetko sam se upuštao u pisanje pjesama, nekako sam se prepuštao autorima kao što su Dino Šaran, Branimir i Mario Mihaljević, etabliranim i provjerenim majstorima riječi i glazbe. Bilo je u međuvremenu nekih epizoda, na kraju sa 17 godina sam debitirao svojom autorskom pjesmom ‘Ludi grade’ na Melodijama Jadrana, no nedostajalo je hrabrosti za daljnjim autorskim radom. Kako vrijeme donosi neku zrelost i iskustvo jednog dana sam se samo probudio i krenule su misli. Prvo je nastala ideja, zatim tekst, a na to se složila i melodija. Vrlo brzo sam napravio skicu koju je aranžmanski uobličio Marko Mihaljević’, ispričao nam je Luka o nastanku svog novog singla i otkrio da već ima par novih pjesama u pripremi.

luka nižetić

Screenshot

“Nekako sam se otvorio, čak sam i sam sebe iznenadio i sad me što bi rekli uhvatilo ‘kreativno ludilo’, predivan je osjećaj kada iz tebe krenu prirodno neke stvari i svoje ideje i misli pretočiš u nešto opipljivo i konkretno. Smatram ovaj period svojim najodvažnijim glazbenim iskorakom i neizmjerno se radujem novim autorskim iskušenjima.” zaključio je popularni pjevač.

luka nižetić

Prema Lukinoj ideji Dinko Šimac snimio je i montirao prateći video broj koji će s naglašenim atraktivnim kadrovima kod gledatelja sigurno pobuditi svakakve ‘prljave misli’.

luka nižetić

luka nižetić

druge vijesti