HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Na stadion Šalata u četvrtak 4. srpnja stiže velika Grace Jones, dok će u subotu 6. 7. na istom mjestu nastupiti Thievery Corporation.

Jedna od najprepoznatljivijih figura američke glazbene scene, Grace Jones, već gotovo četiri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost, te je neizostavan dio enciklopedija pop kulture. Veliki samostalni open air koncert na Šalati bit će njezino prvo gostovanje u Zagrebu. Vrata stadiona otvorit će se u 19 sati, a nastup počinje u 21:30.

Thievery Corporation, jedni od najpoznatijih producenata chill out, lounge i globalnih zvukova, dolaze s bendom na stadion Šalata u subotu 6. srpnja 2024. Kao jedna od najzanimljivijih pojava u svijetu elektroničke glazbe, Thievery Corporation kroz svoj rad daje uvid u međunarodne glazbene stilove. Njihovu mješavinu raznih osobnosti, kultura, zvukova i utjecaja publika će doživjeti na velikom open air nastupu i ljetnom spektaklu u samom srcu Zagreba. 

zagreb koncerti

Mastercard kartice omiljeno su sredstvo plaćanja na koncertima Grace Jones i Thievery Corporation. Mastercard i LAA osiguravaju 10 % popusta za plaćanje Mastercard karticama na svim šankovima unutar koncertnog prostora.

druge vijesti