HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pjesma Franke pokušava pronaći odgovor na pitanje: “Kako izgleda muško odnosno žensko viđenje iste situacije, istog problema u vezi?”.

“Često potpuno drugačije doživimo određene trenutke u vezi, različite osjećaje, viđenje iste situacije i to smo tekstom, ali kroz emociju glazbe pokušali prikazati. Sigurna sam da će se slušateljice moći pronaći u pjesmi, jer je zapravo srž same emocije pitanje bi li to dvoje ljudi, da se ponovno nađu, uspjelo prebroditi krizu, riješiti problem, postići kompromis, pronaći pravu emociju, naći se negdje na sredini svojih oprečnih stajališta i viđenja, voljeti se bolje i ostati zajedno”, izjavila je Franka.

PROČITAJTE: Franka Batelić i ToMa imaju uzbudljive novosti, a dok ih ne čujemo uživamo u vrhunskim outfitima s najave

Do sada nisam nikada osjetio ovoliku odgovornost, pa čak pomalo i strah dok sam s Frankom radio na tekstu pjesme, jer prvi put ne radim samo za sebe“, rekao je ToMa i dodao: “Iza stihova stoje dvije osobe, dvije priče, u kontekstu pjesme, dva slomljena srca… Željeli smo pogoditi intenzitet pjesme, emociju koja je krajnji cilj i viziju koju imamo. Srećom, posao je olakšala činjenica da je i Franka vješta u pisanju stihova, tako da smo spojili dva naša svijeta da bi nastala ova pjesma. Jako sam sretan i počašćen biti dijelom ove priče i dijeliti zajedno s Frankom jednu ovako lijepu pjesmu.”

Iza pjesme, uz autore teksta ToMu i Franku stoji autorski i producentski tim iz Švicarske A-Tunes, glazbeni profesionalci koji su radili i s Nemom, ovogodišnjim pobjednikom Eurosonga.

Za novi hit duet, Franka i ToMa su objavili videospot pod redateljskom palicom Filipa Gržinčića“Kroz zanimljivu vizualnu metaforu željeli smo prikazati cijelu lepezu emocija narušenih odnosa jednog para. Možda se na prvu čini neobičan pristup, ali svaka scena iz spota na preneseni način prikazuje borbe unutar muškarca i žene”, rekla je Franka, a ToMa dodaje: “Navikli smo kraj ljubavi u pjesmama gledati u ustaljenim slikama i situacijama, a Filip i Slađana Gržinčić su se kroz spot odmakli od uobičajenih formi i našli drugačije rješenje za ovu filmsku priču.”

“Emocije su se spojile. Teško je opisati riječima, jednostavno se osjeti… od glazbene produkcije, teksta, videospota, do našeg prijateljstva koje je nastalo tijekom stvaranja pjesme. Iskrene emocije uvijek se osjete!” – poručuju Franka i ToMa.

druge vijesti