HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Finalna večer ovogodišnjeg Eurosonga bliži se kraju, ostalo je još samo nekoliko zemalja te službeno glasovanje za pobjednika Eurosonga. Ovo glazbeno natjecanje zasigurno je obilježilo bezbroj skandala na koje smo (hvala svemiru) ostali imuni i mi kao nacija, ali i naš predstavnik Marko Purišić poznatiji kao Baby Lasagna.

PROČITAJTE: Baby Lasagna za HELLO! – Gibonni je kriv za moje suze

I dok se brojne druge zemlje nisu mogle dogovoriti same sa sobom i svojim predstavnicima o tome kako ostaviti što bolji dojam, ove godine izgleda da su sve sile svemira bile usmjerene prema kandidatu iz Hrvatske, našem Baby Lasagni i pjesmi Rim Tim Tagi Dim.

Od samih početaka bio je jedan od najvećih favorita Eurosonga, točnije pobjednika, a do odlaska u Švedsku atmosfera je neprestano rasla jednako kao i podrška cijele Europe upravo Hrvatskoj.

Finale Eurosonga obilježio je Baby Lasagna

Koliko je Hrvatski predstavnik ove godine bio genijalan najbolje govore milijuni pregleda na službenom Eurovision Youtube kanalu gdje mu se ni jedna druga zemlja ne može ni približiti. Kako je izgledao nastup u samom finalu Eurosonga donosimo u nastavku:

druge vijesti