HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Iz radionice Elvisa Sršena, neretvanskog glazbenika sa zagrebačkom adresom, stiže novi singl, pjesma „Dobar dan“.

Za ovu pjesmu glazbenik kaže da je nastala bez ikakvih kalkulacija hoće li se kome svidjeti, je li radiofonična, bez razmišljanja o miksu ili produkciji. U potpunosti je iskrena, jednostavna i zaokružuje sve ono što glazba za njega znači.

„Od kad sam je napravio bila je samo moja i nisam je čak ni s bandom nikad svirao. Uopće nisam razmišljao bi li mogla biti singl sve dok je nisam pustio bliskim ljudima koji uvijek prvi čuju moje nebrušene i nedovršene pjesme. Tako mi je drago da su prepoznali ono što ova pjesma meni znači, a nadam se da će isto prepoznati i svi ostali koji je čuju.“ – govori Elvis o pjesmi.

Za Elvisa je ova pjesma posebna i vrlo intimna jer je nastala u trenucima unutarnjih previranjima po zatomljenim osjećajima i usred borbe sa samim sobom te u nastojanju da se riješi negativne energije koja ga je okruživala.

U režiji Doringa snimljen je i video spot.

„Ideja za spot je bila ta da sam htio uključiti i predstaviti bend. Naime, uvijek sam bio bendovski tip i sve što radim, radim s krajnjim ciljem da to izvodimo uživo. U bandu imam stvarno divne ljude i vrhunske glazbenike pa je bilo logično da ih uključimo u spot pjesme koja mi je posebno draga. Nije lako snimati spot – ja sam glazbenik, nisam glumac, pa mi je bilo lakše stage podijeliti s članovima benda.

Kad sam s Doringom pričao o ideji za spot, odmah se javila ideja bendovske noir priče, a Doringova ideja je bila da ide u toj izmjeni crno-bijelih kadrova jer se ipak pjesma tiče dana, odnosno svitanja dobrog dana i snivanja o svemu onome što je bilo, ali i svemu onome što dolazi. Tako da crno bijeli kadrovi prate taj budni dio, a animacije nadopunjuju ono sanjarenje koje svi imamo na početku našeg dana.“ – rekao je Elvis Sršen

Pjesma „Dobar dan“ dostupna je na svim digitalnim servisima.

Elvisa Sršena pratite na društvenim mrežama: Facebook, Instagram i na web stranici.

druge vijesti