HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Saga Twilight u svoje je doba bila veliki hit, a njezini obožavatelji i danas tu i tamo pogledaju filmove o svjetlucavim vampirima kao guilty pleasure. Ipak, ni najveći fanovi ne znaju baš sve zanimljive činjenice o tom filmu, a producenti svako malo otkrivaju nešto novo, što još nismo imali prilike čuti. Tako su otkrili da je glumica koja je kasnije zablistala u ulozi Arije u seriji “Pretty Little Liars” bila na audiciji za čak tri različite uloge te da je jedna seksi scena zamalo donijela drugačiju oznaku prvom filmu.

Ako ste bili fan filmova Twilight ovo bi vas moglo zanimati!

Twilight zanimljive činjenice hello magazine croatia hrvatska saga twilight

Saga Twilight i činjenice koje još niste čuli

Kristen Stewart je nosila periku

Kristen Stewart je morala ošišati kosu za ulogu u filmu The Runaways. Kao rezultat toga, u Eclipseu nosi periku.

PROČITAJTE: Ljubavne priče poznatih koje su započele na setu

“Mrzit će me zbog ovoga, ali ponudili su mi puno smiješnih… mnogo smiješnih stvari da to ne učinim”, prisjetila se Kristen pokušaja da je natjeraju da zadrži kosu. “Potpuno razumijem, samo sam mislio da ćemo imati bolju… periku, i, uh, u redu je, riješili smo to, i nadamo se, nadamo se, nadamo se, sada je u redu.”

Roberta Pattinsona i Kristen Stewart vjenčao je pravi svećenik za film, što je dovelo do nekih glasina…

“Tehnički smo već vjenčani jer je radio sve ono što biste radili na normalnoj ceremoniji”, rekao je Robert u priopćenju za javnost o sceni vjenčanja koju je snimio s Kristen, a u kojoj je bio pravi svećenik. “Dakle, zakonski nemamo građansku zajednicu, ali pretpostavljam da smo zapravo vjenčani u crkvi.”

U to su vrijeme suparnici hodali i u stvarnom životu pa su komentari izazvali pravu scenu!

Twilight zanimljive činjenice hello magazine croatia hrvatska saga twilight

Scena seksa u bračnoj noći zamalo je dobila jedan od filmova s ​​ocjenom R…

“Praskozorje: Prvi dio” prvotno je dobio ocjenu R zbog burne scene seksa nakon vjenčanja. Scena je morala biti dramatično skraćena.

“Postoje vrlo specifične smjernice o nametanju snošaja”, našalio se redatelj Bill Condor.

Svjetlucavi vampiri bili su vrlo skupi, što je dovelo do nekih teških izbora snimanja…

Ako ste zaboravili, jedan od ključnih elemenata vampira u Sumraku je to što svjetlucaju na sunčevoj svjetlosti. Catherine je objasnila da je to vrlo skupo. Kao rezultat toga, nisu mogli snimiti kultnu bejzbolsku scenu iz prvog filma po sunčanom danu.

“Nismo mogli izvoditi sekvencu bejzbola na suncu jer bi vampiri morali svjetlucati, a svjetlucanje je koštalo mnogo novca, a mi im nismo mogli priuštiti da svjetlucaju”, objasnila je. “Zapravo, što se tiče sjaja, bio sam prilično zabrinut zbog toga. Kako uvjerljivo natjerati odraslog čovjeka da zablista bez gubitka publike? I tako smo ga isprobali s različitom našminkanom djecom.”

Twilight zanimljive činjenice hello magazine croatia hrvatska saga twilight

Lucy Hale bila je na audiciji za tri uloge

Lucy Hale bila je na audiciji da glumi Alice, što je pripalo Ashley Greene. Zatim je bila na audiciji da glumi Jane, koju je glumila Dakota Fanning. Posljednja uloga bila je za Leah no ni nju nije dobila.

druge vijesti