HELLO
Stipe Vukšić

Reperica Ice Spice postaje glumica. Pojavit će se u nadolazećemu kriminalističkome trileru slavnoga Spikea Leeja “High and Low”, inače remakeu istoimenoga filma velikoga Akire Kurosawe.

PROČITAJTE: Spektakularnim koncertom u Zadru Severina je pomela sve pred sobom

“High and Low” će obilježiti glumački debi Ice Spice, a prema izvještajima Varietyja pjevačica je već započela snimanje svojih scena za projekt u kojem glavnu ulogu glumi Denzel Washington.

Ice Spice glumica će postati u filmu Spikea Leeja

Reperica je došla do slave nakon objavljivanja svog singla, “Munch (Feelin’ U)”, i dueta s Pink Pantheress, Nicki Minaj i Taylor Swift. Bila je nominirana za četiri Grammyja ove godine, uključujući najbolju rap pjesmu i najboljeg novog izvođača. Prvi studijski album Ice Spice, “Y2K”, trebao bi izaći ove godine.

ice spice

Ice Spice prošle se godine proslavila kao pjevačica, a sada kreće s osvajanjem glumačkoga svijeta.FOTO: Profimedia

Ovaj je film peta suradnja Denzela Washingtona i Spikea Leeja, a prva nakon filma “Inside Man” iz 2006. Apple Original Films i ugledna producentska kuća A24 su partneri na projektu, koji će A24 objaviti u kinima prije globalnog lansiranja na AppleTV+.

Film je remake japanskoga filma iz 1960-ih

Apple Original Films objavio je u srijedu fotografiju Washingtona i Leeja kako bi najavio da je projekt i službeno počeo s produkcijom.

Lee i Washington prethodno su surađivali na “Mo’ Better Blues”, “Malcolm X”, “He Got Game” i “Inside Man”.

Kurosawin originalni film iz 1963. u kojem glumi Toshiro Mifune temelji se na romanu američkoga pisca Eda McBaina “King’s Ransom”, koji govori o poslovnome čovjeku koji plaća otkupninu otmičarima.

druge vijesti