HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Ovo je jedan od rijetkih rebootova koje bismo zaista voljeli pogledati! Nakon brojnih TV hitova iz osamdesetih, devedesetih i ranih dvijetisućitih godina koji su na malim ekranima osvanuli u reboot izdanju, nedostaje “obnova serije” Desperate Housewives, koja je početkom dvijetisućitih žarila i palila. Eva Longoria kaže kako bi odmah potpisala taj ugovor!

“Prva bih potpisala! Gabby mi toliko nedostaje. Nedostaje mi Gabrielle Solis!”, izjavila je u showu Access 48-godišnja Eva Longoria kojoj se jako sviđa ideja o povratku ulozi koja ju je proslavila.

Za sada Eva Longoria nije u istom timu kao i producent serije Marc Cherry

“Marc je protiv, on je tvorac serije”, otkrila je Eva Longoria svom dugogodišnjem prijatelju, voditelju Mariju Lopezu.

“Ne želi ni čuti za to. Nekoliko puta sam razgovarala o tome s njime. Uvijek kaže da ne zna o čemu bi bila ta serija. Uvijek me pita: Što još imam reći o tim likovima, što već nisam rekao?”, otkrila je Eva Longoria.

Eva Longoria briljirala je u ulozi razmažene Gabriel Solis

Serija Desperate Housewives postala je hit čim se pojavila na ekranima 2004. godine, a zabavljala nas je punih osam sezona. Do tad neviđeno razrađena serija pratila je živote četiri susjede koje se pokušavaju nositi s problemima u vlastitim životima, koji nisu tako idealni kako se na prvu čini te prihvatiti smrt prijateljice koja je i naratorica serije.

Eva Longoria glumila je Gabrielle Solis, bivšu manekenku koja se udala za imućnog, starijeg supruga kojeg u prvim epizodama vara s mlađahnim vrtlarom.

Eva Longoria

Uz odlične zaplete i fantastičnu mješavinu romanse, drame, komedije i krimi elemenata, serija Desperate Housewives uspjela je u naumu da nam likovi iz serije u isto vrijeme djeluju nevjerojatno glamurozno te da se s njima u potpunosti možemo poistovjetiti.

Serija Desperate Housewives sve je svoje glumice vinula u zvijezde, a Eva Longoria nakon pada zadnje klape na setu, okrenula se poslu producenta i stvorila hit serije kao što su Devious Maids i Grand Hotel. 

Jeste li znali da je i jedna od producentica filmova John Wick?

Još vijesti iz svijeta serija, showbiznisa, mode i ljepote koje vam donosi Hello! Croatia čitajte ovdje.

druge vijesti