HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čije su to preslatke male nožice na Instagram profilu Zrinke Cvitešić? Poznata hrvatska glumica, koja je već dugo u vezi s bivšim nogometašem Nikom Kranjčarom izazvala je pomutnju među fanovima koji su napisali čestitke prije nego što su pročitali što je Zrinka napisala. Zrinka Cvitešić objavila je fotografiju kojom je objavila da je bebica stigla u njezinu obitelj, ali ne i da je ona rodila.

Zrinka Cvitešić objavila fotografiju male Lote

Hvaljena filmska i kazališna glumica Zrinka Cvitešić objavila je fotografiju a kojoj u ruci drži nožice malene djevojčice, svoje nećakinje Lote.

Fanovi su u komentarima krenuli nizati čestitke njoj i njezinom partneru te napisali kako će biti divna majka no nisu pročitali tekst u kojem je Zrinka objavila da je postala – teta.

“It’s the perfect day that smiles like you/È il giorno perfetto che sorride come te”, napisala je Zrinka stih Erosa Ramazzottija uz fotografiju i dodala: “Voli te teta”.

Teta Zrinka objavila je i da se njezina mala nećakinja zove Lota.

43-godišnja Zrinka Cvitešić i 38-godišnji Niko Kranjčar u vezi su od 2014. godine, a već godinama žive u Londonu.

Zrinka Cvitešić nedavno je počela u Hrvatskoj snimati film o košarkaškoj legendi Draženu Petroviću.

U filmu koji se snima u Draženovom rodnom gradu, Šibeniku, Zrinka će glumiti Draženovu majku Biserku Petrović.

Stvarajući Biserku Petrović

Zrinka Cvitešić ugodno je iznenadila mnoge kad je na svom profilu uz fotografiju rekvizita sa seta, na kojima u oči upada prepoznatljiva plava perika napisala: “Stvarajući Biserku Petrović”. 

Film o legendarnom košarkašu prema scenariju Ivana Turković-Krnjaka na veliko će platno prenijeti Danilo Šerbedžija, a glavnu ulogu Dražena Petrovića igrat će Domagoj Nižić. Uloga Dražena Petrovića u mladim danima pripala je Tonku Stošiću, učeniku sedmog razreda.

Zrinka Cvitešić objavila fotografiju bebe

Glumica je na svom Instagram profilu objavila niz fotografija sa seta na kojima možemo vidjeti torbicu prepunu šminke, plavu periku ošišanu na bob s “paperjastim šiškama na stranu”, umjetne nokte premazane sedefastim bijelim lakom, mali ručni sat i smeđe cipele koje će u filmu nositi.