HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Da su Travis Barker i Kourtney Kardashian zaljubljeni, zna cijeli svijet. Kourtney i Travis godinama su bili jako dobri prijatelji, a jednog dana Kourtney je odlučila da želi nešto više te napravila “prvi potez” kako je kasnije otkrila u nekoliko intervjua. Travis je to spremno dočekao i uskoro je počela njihova strastvena romansa koju su pokazivali iskazima ljubavi u javnosti i iza četiri zida. Vjenčali su se u Italiji, na raskošnom vjenčanju za koje je Kim Kardashian optužila sestru da ga je “od nje ukrala”, no zanimljivo je da zajednički život Kourtney Kardashian i Travisa Barkera nije počeo odmah nakon što su izmijenili zavjete.

Koutney Kardashian TravisBarker hello magazine croatia život Koutney Kardashian i Travisa Barkera

Zašto zajednički život Kourtney Kardashian i Travisa Barkera nije krenuo nakon vjenčanja?

Činilo se da strastveni par sve radi na brzinu, no ipak su puno razmišljali i okolišali prije no što su odlučili podijeliti zajedničku adresu.

Razlog je bio zapravo jako dobar, a to su bila njihova djeca koja su već proživjela razna traumatična iskustva kad su ljubavni životi njihovih roditelja u pitanju.

Zajednički život Kourtney Kardashian i Travisa Barkera bio je stavljen “na led” zbog mališana

Kourtney Kardashian i Travis Barker čekali su da usele zajedno, čak i nakon što su se vjenčali, kako bi svojoj miješanoj obitelji dali vremena da se svi prilagode.

Kourtney Kardashian je za podcast Not Skinny But Not Fat u listopadu 2022. rekla: “Želimo da se i naša djeca osjećaju stvarno ugodno i oboje su cijeli život većinom živjeli u svojim domovima, i svako ima svoju sobu, a mi smo blok daleko.”

Par je 2023. godine dobio prvog sina iz svoje veze.

život Kourtney Kardashian i Travisa Barkera

druge vijesti