HELLO
Stipe Vukšić

Neočekivana zvijezda otkrila je detalje koji zanimaju brojne fanove – kako izgleda svakodnevni život Jay-Z-ja i Beyonce, jednog od najpoznatijih parova na svijetu, koji jako paze na svoju privatnost.

Bradley Cooper je nedavno dao uvid u to kakvo je bilo njegovo iskustvo posjeta kući obitelji Carter, od iznenađujućeg TV showa koji je zabavljao slavnog repera do toga zašto je to bilo “ludo“.

Glumac i redatelj otkrio je detalje svoga posjeta u nedavnom intervjuu s voditeljem Today Showa Williejem Geistom, otkrivajući da se sastanak dogodio dok se pripremao za snimanje filma A Star Is Born, koji je premijerno prikazan 2018.

Svakodnevni život Jay-Z-ja i Beyonce sastoji se od gledanja reality TV-a

Bradley je na kraju u filmu glumio glazbenika Jacksona „Jacka“ Mainea uz Lady Gagu, ali originalno je prvi izbor za ulogu Ally bila upravo Beyoncé. Cooper je otkrio da mu je direktor studija Greg Silverman rekao da može, ako uspije dobiti zvijezdu za „manje od 25 milijuna dolara“.

Prisjećajući se susreta sa superstar pjevačicom, otkrio je: “Otišao sam kod Beyoncé, a Jay-Z je gledao Judge Judy, još se sjećam toga. Ne šalim se.” Judge Judy je emisija tipa „TV sudnice“, odnosno lažni reality u kojemu se simulira parnica obiteljskoga suda.

Priznajući da je bio “izbezumljen” zbog situacije, dodao je: “Sjećam se da sam imao čudan kašalj kad sam pregovarao.”

bradley cooper beyonce jay-z

Jay-Z uživa gledati reality emisiju Judge Judy.FOTO: Profimedia

Nastavio je: “Bilo je ludo. Ona je bila nevjerojatna, kao i on“, i primijetio: “Razvijali smo film otprilike godinu dana zajedno.”

Bradley je na kraju film ipak snimio s Lady Gagom

Mislim da je ona jedna od najvećih osoba svih vremena” dodao je, prije nego što je rekao da su im planovi na kraju propali.

Sljedeća superzvijezda koju je Bradley tražio da bude njegova Ally bila je Adele, koja je bila zauzeta, a na kraju je došao do Lady Gage nakon što ju je vidio kako nastupa na dobrotvornom koncertu.

bradley cooper beyonce jay-z

Bradley je na kraju u filmu glumio uz Lady Gagu.FOTO: Profimedia

Rado se prisjetio: “Upravo je bila raznijela cijelu pozornicu, i u tom trenutku sam zaključio, ‘To je to. Što sam uopće mislio?’ A onda sam tražio da je upoznam.”

A Star Is Born, a s njim i Bradley i Gaga kao duo, bili su trenutna senzacija nominirana za osam Oscara,  a osvojili su  nagradu za najbolju originalnu pjesmu za “Shallow”, koju su bivši kolege te večeri slavno izveli.

druge vijesti