HELLO
Domagoj Kukec

U lijepom travnju, slavni hrvatski maneken i karizmatični pjevač Vlaho Arbulić odlučio je iskoristiti sunčane dane za vježbanje na otvorenom. Poznat po svom izvanrednom izgledu i vedrom duhu, Vlaho je postao prava inspiracija za mnoge koji žele živjeti zdravim životom.

Njegova posvećenost vježbanju neupitna je. Vlaho se redovito brine o svom tijelu i umu. Raznim vježbama ne njeguje samo svoju formu, već i jača svoj mentalni sklop i unutarnju snagu.

U parku, zajedno s prijateljem, Vlaho uživa u vježbanju na spravama. Međusobno se podržavaju, što čini svaki trening još ugodnijim i motivirajućim.

Vlaho Arbulić velika je inspiracija fanovima koji također žele živjeti kvalitetan i zdrav život

Vlaho Arbulić nije samo poznat kao maneken i pjevač – on je pravi simbol predanosti i stalnog usavršavanja, te dokazuje da se rad na sebi uvijek isplati.

Posvećenost vježbanju na otvorenom koje on obožava simbol je važnosti njegovanja tijela i uma, a Vlaho zna i dokazuje da je poslovica Zdrav duh u zdravom tijelu istinita i točna.

Stoga ne čudi što je Vlaho uzor mnogima koji teže zdravijem načinu života i osobnom napretku, a fanovi se konstantno inspiriraju njegovim pozitivnim stavom, šarmom, kvalitetnim životom i neodoljivom karizmom.

druge vijesti