HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zove je „moja draga“ već najmanje pet godina – a sada je službeno zove svojom ženom.

Osmerostruki dobitnik Grammyja Usher službeno se vjenčao sa svojom dugogodišnjom djevojkom Jennifer Goicoecheom na iznenadnoj ceremoniji u Las Vegasu, koja se dogodila istoga dana u kojemu je nastupio u poluvremenu Super Bowla. Intimna ceremonija za 30 osoba održana je u Vegas Weddings’ Terrace Gazebo, a Usherova mama, Jonnetta Patton, bila je kuma, izvijestio je People.

Usherova supruga ujedno je i njegova najbolja prijateljica

Možemo potvrditi da su Usher i Jennifer Goicoechea napravili sljedeći korak u svojoj vezi i vjenčali se u nedjelju navečer u Las Vegasu, okruženi bliskim prijateljima i obitelji“, rekao je pjevačev predstavnik za magazin. “Oboje se raduju što će nastaviti odgajati svoju djecu zajedno, okruženi ljubavlju i zahvaljuju svima na dobrim željama.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usher (@usher)

Poput svoga sada supruga hitmejkera, Jennifer Goicoechea također je u glazbenoj industriji, i to na R&B i hip-hop sceni.

U studenom 2023. Usher je govorio o svojoj vezi, rekavši: “Jako sam sretan, vrlo sretan što imam nevjerojatnu prijateljicu, a ne samo partnericu. Ona je moja najbolja prijateljica i volim je.”

Tko je Usherova supruga Jenna Goicoechea?

Jenna je rođena u Miamiju, a majka joj je Talijanka dok joj je otac Portorikanac. Studirala je snimateljstvo na Floridi. Radila je kao asistentica pjevačice Chiare, a zatim se preselila u Kaliforniju te otvorila svoju menadžersku agenciju. Tijekom karijere radila je s velikim imenima uključujući Stunna Girl, DJ Khaleda i 21 Savage, a Billboard ju je nazvao jednom od najvažnijih žena u R&B industriji.

Usher i Jenna poznaju se već godinama. Ona je prvi put podijelila fotografiju sebe i pjevača 2016. godine; na njoj se vidi kako mu šapuće na uho. “Nisam sigurna što govorim ili kome govorim… ali moji nokti izgledaju dobro“, napisala je u opisu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Goicoechea (@boogsneffect)

Par je potaknuo glasine o romansi kada su zajedno fotografirani na proslavi rođendana producenta Keitha Thomasa u Atlanti u lipnju 2019. To su potvrdili nekoliko mjeseci kasnije, kada su fotografirani kako se ljube iza pozornice Hollywood Bowla u listopadu 2019. A svoj službeni „debi“ imali su u prosincu 2019., kada su prisustvovali rođendanu Seana “Diddyja” Combsa u Los Angelesu, gdje je Usher nastupao.

Jenna i Usher poželjeli su dobrodošlicu svom prvom djetetu, kćeri Sovereign Bo, 24. rujna 2020. Gotovo točno godinu dana kasnije, Goicoechea je rodila njihovo drugo dijete, dječaka po imenu Sire Castrello.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Usher (@usher)

Usher također ima dva sina s bivšom suprugom Tamekom Foster: Ushera V zvanog “Cinco” V, kojemu je 16 godina i godinu mlađeg Navyda Elyja.