HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Automobil pretrpan stvarima, meso za kuhanje ručka u apartmanu, vrećice koje se drže ispod nogu i puuuno puno nervoze – mnogi obiteljski odlasci na more koji će kasnije izgledati idilično na fotografijama u samom startu izgledaju upravo ovako, a mnoge će mame reći da najveći dio tereta pada upravo na njihova leđa pa tako i “mama” Nike Čuturića. U najnovijoj urnebesnoj objavi mama Nike Čuturića ide na more, a po dobrom starom običaju – sve mora sama. Uz najnoviju objavu možda najduhovitijeg hrvatskog influencera nasmijat ćete se do suza, a ako ste mama, vjerojatno ćete se i prepoznati.

mama Nike Čuturića ide na more

Mama Nike Čuturića ide na more – tenzije rastu

Niko Čuturić ne treba posebno predstavljanje. Simpatičan dečko iz Zagreba svojim je nevjerojatnim smislim za humor i originalnom idejom da bi mogao oponašati vlastitu mamu osvojio internet, a njegovi brojni pratitelji s oduševljenjem iščekuju svaku novu objavu.

PROČITAJTE: Niko Čuturić za HELLO! – U početku je mama bila baš jako, jako ljuta jer je bila „sprdnja” na internetu

U najnovijoj, koju je upravo objavio, mama Nike Čuturića ide na more i mora se brinuti o svemu, od pakiranja i nošenja prtljage pa do pokušaja održavanja mira u automobilu koji je pretrpan stvarima.

“Ako se ne posvađamo svi kad idemo na more, može li se to uopće zvati putovanje?”, napisao je simpatični Niko uz objavu koju jednostavno morate pogledati.

druge vijesti