HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Legendarni Elton John (76) završio je u bolnici u nedjelju nakon što je pao u svojoj vili u Nici.

Elton John pao je u svojoj vili, ali je dobro

Glazbena legenda odvezena je kolima hitne pomoći u bolnicu Princess Grace na odjel za ortopediju, te je tamo pregledan. U ponedjeljak je već stigao kući i njegov je glasnogovornik kazao kako se osjeća dobro.

elton john

Elton John oprostio se od nastupanja nakon gotovo šest desetljeća karijere.FOTO: PROFIMEDIA

Možemo potvrditi da se poskliznuo u svom domu na jugu Francuske. Nakon što su ga u pregledali doktori, otpušten je iz bolnice i sada je doma, dobrog zdravlja“, rekao je njegov glasnogovornik za britanske medije. Slavni glazbenik nedavno se oprostio od nastupanja nakon što je u Stockholmu održao posljednji koncert svoje oproštajne turneje.

Elton John započeo je svoju oproštajnu turneju 2018. i završio pet godina kasnije u Stockholmu, a posljednji koncert otvorio je jednom od svojih najpopularnijih pjesama “Bennie and the Jets”.

Elton John nedavno se oprostio od nastupanja

Nastupati za vas je bio moj razlog za život, a vi ste bili apsolutno sjajni. Večeras je bilo čarobno. Pokušavam shvatiti što se to dogodilo, a mislim da će proći neko vrijeme prije nego mi sve sjedne sada kada konačno završim s turnejama. Ne mogu vam reći koliko ćete mi nedostajati i koliko sam zbog vaše potpore postao ponizan. To će sa mnom ostati zauvijek“, rekao je legendarni pjevač hitova poput “Rocket Man“.

elton john

Oproštajna turneja uključivala je i posljednji nastup u Las Vegasu, u kojemu je često nastupao.FOTO: PROFIMEDIA

Kada je krenula pjesma “I’m still standing”, oko 30 000 gledatelja u Tele2 areni je ustalo. Tijekom koncerta Elton John je odao počast Arethi Franklin uz taktove pjesme “Border Song”.

Eltonova posljednja turneja trajala je pet godina jer je bila privremeno prekinuta zbog Covida-19. Ukupno ga je na njoj slušalo više od šest milijuna ljudi.