HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pobjednica 23. sezone America’s Next Top Model, India Gants, ustvrdila je da je producentica i voditeljica Tyra Banks ozbiljno mislila kada je emisija tražila od svojih natjecatelja da svoje mjesto u seriji o natjecanju modela drže tajnom.

TV zvijezda i manekenka, koja je osvojila nagradu od 100 000 dolara nakon što je pobijedila u 23. sezoni 2017. (koju je vodila pop zvijezda Rita Ora), nedavno je na TikToku otkrila da joj je Banks rekla da će ponovno snimiti finale ako Gants otkrije bilo kome kod kuće da je pobjednica emisije prije premijere posljednje epizode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by I N D I A (@indiagants)

“Tyra Banks mi je rekla da će me, ako ikome kažem da sam pobijedila u America’s Next Top Model prije emitiranja na TV-u, vratiti avionom, ponovno snimiti finale i dati drugoj djevojci pobjedu”, rekla je Gants u videu, spominjući svoju pobjedu u finalu 23. sezone.

Banks se pojavila samo u dvije epizode 23. sezone – premijernoj i finalnoj – nakon što je odstupila s mjesta dugogodišnje voditeljice nakon finala 22. sezone na The CW, a Rita Ora ju je zamijenila prije nego što se Banks trajno ponovno pridružila 24. sezoni sljedeće godine.

Gants je naglasila da je “stvarno velika stvar ako odajete tajnu sljedećeg top modela” i ocijenila da joj je Banks svojim upozorenjem pokušala “to vrlo, vrlo jasno dati do znanja”.

“Rečeno mi je da ne mogu reći svojoj obitelji ili drugoj osobi ili najbližim prijateljima – nikome”, rekla je. “Ali mislim da je prošlo dovoljno vremena da mogu priznati kome sam rekla. Očito, željela sam sačuvati tajnu, ali morala sam napraviti planove za svoj život. Ako se selim u New York, moj partner je to morao znati.”

Gants je nastavila: “Moja mama voli pričati i dijeliti informacije o svojoj djeci, što je sjajno, ali bila sam prilično nervozna jer sam znala da ako kažem mami, ona će reći svima. Pa sam na kraju rekla tati. Zapravo, prvo, rekla sam svom tadašnjem dečku, a nakon njega i tati.”

India Gants otkrila tajne America’s Next Top Model

Kasnije je Gants objavila još jedan TikTok video koji prikazuje njezinu obitelj kako reagira na njezinu pobjedu u stvarnom vremenu, za koji je rekla da joj natjera suze na oči svaki put kad ga pogleda.

@indiagants Replying to @Dacia B ♬ original sound – India Gants

Gantsino sjećanje ponavlja ono što su neki drugi natjecatelji iz prošlosti tvrdili o procesu snimanja ANTM-a — posebice Angelea Preston iz 17. sezone, natjecateljica 14. sezone koja se vratila u natjecanje za svoje prvo all-star izdanje. Preston je isprva pobijedila u showu, ali je navodno diskvalificirana nakon što su producenti saznali za njezin seksualni rad.

“Bila sam tako povrijeđena”, rekla je Preston za EW u intervjuu o najšokantnijim trenucima ANTM-a. “Osjećala sam se kao da su moj život i karijera uništeni. Bit ću na crnoj listi, više nikada neću biti model. To je nešto što će me uvijek pratiti, jer još nije bilo javno objavljeno, ali oni znaju i rade za ovu veliku tvrtku i drže ključeve uspjeha.” (Banks i izvršni producent Ken Mok odbili su komentirati Prestoničine tvrdnje u to vrijeme.)

druge vijesti