HELLO
HELLO! #HelloItsMe

U hrvatskom svijetu zabave i umjetnosti rijetko se viđa takva koncentracija talenta na jednom mjestu kao što je to bio slučaj kada su se slavni glumci Goran Bogdan i Filip Juričić te maneken i glazbenik Vlaho Arbulić susreli na nedavnom događaju. Ova tri karizmatična i uspješna muškarca svojim su prisustvom privukla pažnju mnogih, a njihova interakcija bila je pravo osvježenje za sve prisutne.

Goran Bogdan Filip Juričić Vlaho Arbulić

Goran Bogdan jedan je od najistaknutijih hrvatskih glumaca s bogatom međunarodnom karijerom. Rođen 1980. u Širokom Brijegu, ovaj glumac postao je prepoznatljivo lice kako na domaćoj tako i na inozemnoj filmskoj sceni. Njegove uloge u filmovima kao što su Sonja i bik, Broj 55, te seriji Fargo ostavile su dubok trag u domaćoj i svjetskoj kinematografiji. Njegova svestranost i golem talent omogućili su mu da igra razne likove, od komičnih do dramatičnih.

Filip Juričić rođen je 1981. godine u Zagrebu, te je još jedan izvrstan glumac koji je osvojio srca publike svojim nastupima u kazalištu, na televiziji i u filmovima. Poznat je po svojim ulogama u popularnim hrvatskim serijama poput Na granici i Bogu iza nogu. Ovaj glumac jedan je od omiljenih među gledateljima svih generacija.

Vlaho Arbulić, osim što je maneken, pokazao je svestranost i u svijetu glazbe. Rođen je 1990. u Konavlima, a vrlo brzo postao je jedno od najprepoznatljivijih lica u hrvatskoj modnoj industriji. Njegova glazbena karijera također je bogata, a hitovi poput Feel It i Stanford samo su dodatno dokazali njegov talent i strast za glazbom. Vlaho se ističe i svojim elegantnim stilom i zanosnom pojavom gdje god se pojavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

Susret ovog kultnog trojca bio je prava poslastica za sve prisutne. Tri uspješna muškarca iz različitih dijelova umjetničkog spektra pružili su rijetku priliku za razmjenu iskustava i ideja, a ovi umjetnici inspiracija su jedan drugome.

druge vijesti