HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Mladi hrvatski pjevač ToMa objavio je video na TikToku s kojim se mnogi mogu poistovjetiti. Naime, glazbenik je izgorio na suncu.

Jesam li jedini koji ne koristi kremu?, napisao je u opisu videa.

U videu, u koji je stavio natpis Jel ovo znači da mogu dobit češko državljanstvo?”, ToMa je otkrio majicu i pokazao svoju suncem opečenu kožu.

Bez zaštitnoga faktora lako je izgorjeti na suncu

Česi su, po stereotipima, poznati po tome što ne poštuju pravila, pa idu na planine u japankama, a često ih mora spašavati HGSS. Tu su, naravno, i stereotipi o pašteti koju nose posvuda, gumenim sandalama i luftićima loše kvalitete.

@to.ma.official jesam li jedini koji ne koristi kremu?#sun #sunburn #kremazasuncanje #jadran #more #opeklina #godišnjiodmor #jadranskomore ♬ Creepy Violins – Apollo Nove

Izgorjeti na suncu nije teško, posebice od 12-18 sati kada je sunce najjače i ako ste bez zaštitnog faktora, a to je iskusio i poznati pjevač.

PROČITAJTE: Kako se zaštititi od štetnog djelovanja sunčevih zraka i ne izgorjeti na suncu?

Mnogi fanovi su mu pružili savjete.

“Sad mazat s jogurtom”, “Aloe vera”, “Jooojjj, ja ista”, “Ups, mora da boli”, “Auuuu jogurt za spas”, “Bome reš pečeno”, “Uf. Aloe Vera gel. spas”, “Ne spava se na plaži”, “Nisi jedini… Imamo isti ten…”, komentirali su.

druge vijesti