HELLO
Domagoj Kukec

ToMa je jedan od najperspektivnijih mladih pjevača današnjice. Njegovi hitovi vrte se gdje god se osvrnemo, njegovo lice je posvuda, a jednako je popularan i na Instagramu.

Međutim, kako u glazbenim područjima, tako i u stilskim – ToMa jednostavno briljira.

Uvijek odlično odjeven, ovaj put je pjevač za poseban događaj odabrao ležerniju, pomalo retro, no svejedno jako upečatljivu kombinaciju. Odabrao je hlače kariranog uzorka, crnu majicu s kratkim rukavima s dubljim V izrezom, a odabrao je i poznate cipele koledžice.

ToMa muška moda

“Šlag na torti” ovog outfita bila je kožnata jakna. Ova crna jakna u rock stilu podsjeća na jaknu kakvu je nosio John Travolta u hit filmu Briljantin, a definitivno i ToMi daje dozu buntovništva.

ToMa inspirira muškarce

Ovakav outfit definitivno je velika inspiracija mnogim muškarcima, a mnogi će ga poželjeti iskopirati u nadolazećim toplijim danima.

ToMa, osim što nas svakodnevno oduševljava svojim nezaboravnim hitovima, prava je modna ikona. Svojim šarmom, stavom i elegancijom ostaje jedan od najposebnijih Hrvata na sceni, a mi jedva čekamo koju će nam novu senzaciju, kako glazbenu, tako i modnu, ovaj mladi umjetnik servirati.