HELLO
Domagoj Kukec

Scarlett Johansson je u top formi.

Zvijezda Marvela posebno je zračila u novoj kampanji nakita tvrtke David Yurman. Nosila je svijetloplavu haljinu koja je istaknula njezinu nevjerojatnu figuru.

Prezentirala je neke od zlatnih komada iz kolekcije Lexington.

Scarlett Johansson pokazala nevjerojatnu figuru

Scarlett Johansson, pravim imenom Scarlett Ingrid Johansson, nema vlastiti Instagram račun, pa se na društvenim mrežama rijetko mogu vidjeti njezine nove seksi slike.

“Iskreno, previše sam krhka osoba da bih imala društvene mreže. Ne mogu. Moje ego je previše krhak”, rekla je Scarlett Johansson gostujući u The Skinny Confidential Him & Her podcastu i dodala: “Moj mozak je previše krhak. Kao nježan cvijet.”

David Yurman je kompanija koja je podijelila njezine nove fotke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Yurman (@davidyurman)

“Dvostruka doza glamura”, stoji u opisu vatrenih fotografija.

Scarlett Johansson je udana za američkog komičara Colina Josta.

Glumica ima dvoje djece: kćerku Rose Dorothy s bivšim suprugom Romainom Dauriacom, i sina Cosma s Colinom Jostom.

Scarlett Johansson bila je najplaćenija glumica

Scarlett Johansson, također poznata kao ScarJo, bila je najplaćenija glumica na svijetu 2018. i 2019. godine. Više puta je bila uvrštena na Forbes Celebrity 100 listu. Time ju je proglasio jednom od 100 najutjecajnijih osoba na svijetu 2021. godine.

Njezin najnoviji film je “Asteroid City”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Yurman (@davidyurman)


Uskoro izlazi i film “North Star”, u kojem će glumiti sa Siennom Miller i Kristin Scott Thomas.

Film govori o tri sestre koje se vraćaju kući za treće vjenčanje njihove majke koja je već dva puta bila udovica. Majka i kćeri prisiljene su posjetiti prošlost i suočiti se s budućnošću uz pomoć neočekivanih gostiju na vjenčanju.

I Tom Cruise bi snimao sa Scarlett Johansson

Slavni glumac Tom Cruise nedavno je izjavio da bi volio snimiti film sa Scarlett Johansson.

60-godišnji glumac je veliki obožavatelj holivudske zvijezde, opisujući Scarlett Johansson kao ‘izuzetno talentiranu’, i rekao je da bi volio raditi s njom jednog dana.

Izjavio je za Entertainment Tonight: “Volio bih snimiti film s njom! Već dugo želim snimiti film s njom. Ona je izuzetno talentirana. Tako karizmatična, svestrana.”

Tom Cruise otkrio je da bi volio snimiti film Scarlett Johansson nedugo nakon što je i ona sama rekla da bi voljela snimiti film s njim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Glumica je tijekom svoje karijere surađivala s nizom velikih zvijezda, uključujući Javiera Bardema, Roberta Downeyja Jr. i Billa Murraya. Upitana s kim još želi surađivati, Scarlett Johansson je rekla za The Hollywood Reporter: “Voljela bih surađivati s Tomom Cruiseom.”

Tom Cruise je postigao ogroman uspjeh tijekom svoje karijere i ostao je jednako entuzijastičan kao i prije.

Govoreći za časopis Bella, objasnio je: “Pogledajte, imam sreće, sretan sam. Proveo sam svoj život na filmskim setovima i putujući svijetom, što sam uvijek želio raditi; tako da ovo nije posao – živim san.”

Tom Cruise je također opisao svoju glavnu ulogu u filmu “Top Gun” iz 1986. kao “životnu promjenu”. Rekao je za HELLO!: “Sve što sam ikad želio biti je pilot ili glumac, pa je ‘Top Gun’ bio ogroman trenutak u mnogim aspektima, uključujući moju strast prema avijaciji. To je za mene bila životna promjena.”