HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Još prije nekoliko dana njegovi su prijatelji za naslovnicu Us Weeklyja govorili da nikada nije bio sretniji, a sada je The Sun donio obrnutu vijest – Tom Cruise (61) prekinuo je vezu s Ruskinjom s londonskom adresom, Elsinom Khayrovom (36).

Još se prošli tjedan pisalo da je Tom upoznao Elsininu djecu.

PROČITAJTE: Oho! Ima li Tom Cruise novu curu? Izvori kažu da su sve bliži i bliži

Cruiseov prijatelj ispričao je stranim medijima da je glumac taj koji je inicirao prekid veze, ali i da ostaje u dobrim odnosima s Elsinom jer žive u istoj zgradi u Londonu. “Bilo bi nezgodno završiti vezu na loš način i onda da se sretnu u liftu. Među njima nema problema“, rekao je.

Tom Cruise prekid je sam inicirao, ali nema ljutnje prema bivšoj

Podsjećamo, o vezi Toma Cruisea i Elsine počelo se govoriti nakon što su krajem prosinca prošle godine zajedno viđeni na zabavi u Londonu, gdje se nisu odvajali jedno od drugog.

Elsina Khayrova je bivša manekenka koja je bila u braku s tajkunom i trgovcem dijamantima Dmitrijem Tsetkovim, s kojim je živjela u vili u Londonu, kći je moćnog političara Rinata Khayrova, važnog člana stranke Vladimira Putina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elsina Khayrova (@elsina_k)

Njihov razvod dospio je na naslovnice ne samo showbizz portala nakon što je Khayrova optužena za skrivanje znatne imovine svog bivšeg supruga, uključujući svoju kolekciju torbica od milijun funti.

Tom Cruise bio je jako romantičan, ali veza ipak nije uspjela

Pisalo se da je Cruise za spoj s Elsinom čak unajmio cijeli kat mondenog londonskog restorana Novikov, a viđeni su i u Hyde Parku na njihovom Winter Wonderlandu.

tom cruise prekid

Tom Cruise provodio je vrijeme u Londonu na humanitarnoj večeri s princem Williamom.FOTO: PROFIMEDIA

Ranije ovoga mjeseca par je bio na humanitarnoj večeri organizacije London Air Ambulance koju je sponzorirao princ William. Zbog toga vijesti o prekidu djeluju iznenađujuće.