HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tina Walme i Marko Petrić jedan su od omiljenih mladih bračnih parova iz hrvatskog javnog života. Poznata hrvatska plesačica i hvaljeni mladi glumac zaljubili su se u plesnom zanosu u poznatom TV showu, a svoju ljubav prema plesu nastavili su iskazivati gdje god bi se pojavili – pogotovo kad su velika slavlja u pitanju. Kako to izgleda kad se Tina Walme i Marko Petrić na vjenčanju nađu u ulogama gostiju, pogledajte u nastavku.

 

Plesu i zabavi nema kraja kad se Tina Walme i Marko Petrić na vjenčanju opuste

Atraktivan par ovih je dana uživao na glamuroznom vjenčanju svojih prijatelja, na kojem su se odlično zabavili i opustili.

PROČITAJTE: I Tinu Walme oduševila je ONA haljina Kendall Jenner za kojom su svi poludjeli

Kako je to izgledalo doznali smo s Instagram profila lijepe Tine koja se pohvalila plesnim pokretima svog zgodnog supruga te objavila brojne prizore sa slavlja ljubavi njihovih prijatelja.

Na jednoj snimci možemo vidjeti bračni par kako “cupka s društvom”, na drugoj Markove vrhunske pokrete, a zatim i Tinu i Marka kako pjevaju i plešu na popularne pjesme.

Je li Tina Walme upravo odjenula savršenu haljinu za ljetna vjenčanja?

Dok je njezin suprug izgledao elegantno u kombinaciji bež hlača, smeđih mokasina i bijele majice s kratkim rukavima, Tina Walme apsolutno je blistala u nevjerojatnoj ružičastoj haljini s brojnim prorezima.

Lijepa plesačica otkrila je kako njezinu haljinu potpisuje poznati hrvatski modni duo eNVy Room.

Plesačica je očaravajuću haljinu iskombinirala uz visoki rep i crnu torbicu modne kuće Jacquemus.

Tina Walme i Marko Petrić na vjenčanju

druge vijesti