HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Rene Bitorajac opet je smiješan. Slavni glumac oduševio je fanove novom objavom na Instagramu.

Rene je pozirao na fotki s labudom, koji ga je odmah asocirao na brojku 2.

Prizor ga je podsjetio na ocjenu iz matematike u srednjoj školi.

“Rijedak susret mene s ocjenom iz matke u srednjoj. Ove iz fizike i kemije su plivale po jezeru pa imam samo jednu fotku. Koja je tvoja ocjena iz matke bila?”, napisao je u opisu objave glumac.

Rene Bitorajac imao labuda iz matke, kao i mnogi njegovi obožavatelji

Mnogi fanovi u komentarima pisali su o svojim ocjenama, a mnogi su također imali “labudove” iz matematike.

“Ja roknuo 12 predmeta u 3 srednje majka me htjela ubit, a otac pisao narodnim novinama da me se odrekne preko njih, ali eto 9 godina kasnije sve je uredu”, napisao je jedan pratitelj.

“Matematika, fizika….sami labudovi!”, komentirala je jedna obožavateljica.

“Labud i bok, di ćeš bolje”, pisao je još jedan.

“Pa je ali nakon popravnoga logicno”, “Jedva”, “Nategnuta dvica a evo šljakam u banci, bitno da je prolaz”, “Ma to je bilo dovoljno, glavno da si prošao razred”, “Drugi srednje popravni – drugi rok! Treći srednje od 104 sata bio samo na 4 – kad se pisao kontrolni, to pak prepisivao! Zaključena trojka”, “Osnovna od 3 do 5, srednja 2(jedva), na faksu 4”, komentirali su još neki ispod objave.

druge vijesti

Krie × Provir

Franka Batelić i Ivan Šarić zvijezde modne kampanje inspirirane ribarima

U duhu održane manifestacije 'Uz more, za more: Zelena misija', kojoj je cilj spašavanje Jadrana od ugroza odbačenih ribarskih mreža i ostalog najlonskog otpada, Krie Design predstavlja novu kolekciju Krie × Provir, koja je nastala u suradnji s projektom Provir, a koja slavi povezanost s morem i ribarsku baštinu. Ova kolekcija stavlja naglasak na održivost i ekološku svijest, kombinirajući tradiciju s modernim dizajnom.

Modne vijesti

16 lipnja 2024