HELLO
Domagoj Kukec

Sofia Vergara će glumiti u surovom novom kriminalističkom dramatičnom serijalu Griselda na Netflixu – inspiriranom stvarnom pričom – koji “uskoro stiže”. Prema novom posteru objavljenom na službenom Twitter profilu Netflixa, Vergarin preobražaj u Griseldu Blanco“ženu koja se izdigla iz anonimnosti da postane ‘Kuma’ podzemlja” – dolazi uskoro na ovu streaming platformu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Netflix US (@netflix)

Griselda uskoro na Netflixu

Sofia Vergara, najpoznatija po ulozi u humorističnoj seriji ABC-a “Moderna obitelj” kao ekscentrična Gloria Pritchard, će utjeloviti Griseldu, “ženu s karakterom”.

Griselda

U seriji će biti prikazan njezin smrtonosni spoj šarma i nemilosrdnosti”.

“Griselda” je ograničena serija Netflixa, inspirirana vještom i ambicioznom kolumbijskom poduzetnicom Griseldom Blanco, koja je stvorila jedan od najprofitabilnijih narkokartela u povijesti. Ponekad poznata kao ‘Crna udovica’ ili ‘Kuma kokaina’, Griselda Blanco je nadgledala narkooperacije od Kolumbije do Miamija, New Yorka i Kalifornije.

Griselda je bila stvarna osoba

Njoj se pripisuje razvoj visokog kriminala u Miamiju tijekom 1980-ih godina, a njezina distribucijska mreža navodno je zarađivala 80 milijuna dolara mjesečno.

Uhićena je 1985. godine i puštena 2004. godine. U rujnu 2012. godine, u dobi od 69 godina, ubila ju je osoba iz vozila u pokretu.

Griselda

Alberto Guerra, Vanessa Ferlito, Alberto Ammann, Christian Tappan, Diego Trujillo, Paulina Dávila, Gabriel Sloyer, José Zúñiga, Juliana Aidén Martinez i Martin Rodriguez čine sporednu glumačku postavu.

Sofia Vergara je izvršna producentica na projektu zajedno s Ericom Newmanom i Andrésom Baizom. Datum premijere serije “Griselda” na Netflixu još nije objavljen.