HELLO
Domagoj Kukec

Travis Scott kriv je za zatvaranje svih koncerata na starom talijanskom stadionu nakon što je njegov nastup u ponedjeljak izazvao brojne pozive zabrinutih stanovnika koji su mislili da je bio potres.

Skandalozni reper uznemirio stanovnike

Reper je održao nastup u ponedjeljak navečer u Rimu, na stadionu Circus Maximus nedaleko poznatog Koloseja, ali stvari su se zakomplicirale kad je netko suzavcem poprskao šezdeset obožavatelja koji su zatim trebali medicinsku pomoć. CNN izvještava da je četrnaestogodišnjak ozlijeđen pri padu nakon što je pokušao prijeći preko zida. Za vrijeme nemira, stanovnici Rima su navodno zatrpali lokalnu vatrogasnu postrojbu pozivima o mogućem potresu, pišući na društvenim mrežama: “Osjeća li netko potres?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

No seriju potresa koje su stanovnici osjećali nisu bili uzrokovani prirodnim putem nego su došli od mnoštva obožavatelja koji su skakali na Travisovom koncertu (tada se i Kanye West neočekivano pojavio na pozornici i počeo repati sa svojim dugogodišnjim prijateljem). Kao rezultat toga, Alfonsina Russo, direktorica arheološkog parka Kolosej, zatražila je da se zabrane koncerata na Circus Maximusu i dopuste samo opere i baleti.

Skandalozni reper Travis Scott već je doživio katastrofalan debakl

Alfonsina Russo je rekla za CNN: “Circus Maximus je spomenik. To nije stadion, nije koncertna dvorana. Ovakvi mega rock koncerti su opasni za njega.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by flame (@travisscott)

Ovo je déjà vu za Travisa Scotta, koji je već prošao kroz cijelu kontroverziju oko svog Astroworld festival debakla: 2021. godine je na njegovom koncertu u Houstonu u Teksasu umrlo deset osoba tijekom naguravanja, a tisuće su ozlijeđene.