HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Sin Pamele Anderson Dylan Lee zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku, dizajnericu Paulu Bruss.

Do kraja“, 26-godišnjak je napisao uz niz slika para kako se ljubi na stjenovitom brežuljku dok sunce zalazi iza njih, te tajni video koji su snimili prijatelji, koji prikazuje trenutak prosidbe. Paula, koja je iz Njemačke, također je podijelila slike tog trenutka na svom profilu, otkrivajući zadivljujući zaručnički prsten.

zaručnički prsten

Sin Pamele Anderson dobio je brojne čestitke za zaruke

U drugom videu vidi se kako Dylan otvara bocu šampanjca dok ga Paula upozorava da “bude oprezan” upravo u trenutku kada je čep puknuo.

Tako sam sretna zbog vas ljudi!!! Vi ste stvoreni jedno za drugo… Volim vas oboje, čestitam!” napisala je Pamela, nekoliko minuta nakon Dylanove objave, a prijatelji su brzo podijelili ljubav. Paris Brosnan – sin Piercea Brosnana – napisao je: “Sretniče! Volimo vas svi.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Lee (@dylanjaggerlee)

Pamela je dobila dva sina, Brandona Thomasa i Dylana Jaggera, s bivšim suprugom, bubnjarom Motley Cruea Tommyjem Leejem.

Sin Pamele Anderson je model

Dylan je model koji se pojavio u kampanjama za brendove Acne Studios, Armani Exchange, Coach, Dolce & Gabbana, Hugo Boss i True Religion. Također je bio član benda Midnight Kids, prije nego što je napustio grupu 2021.

Brandon i Dylan prava su čuda, s obzirom na njihovu genetiku. Prošli su kroz toliko toga, ali ipak nisu puni rupa“, napisala je Pamela u svojim memoarima S ljubavlju, Pamela.

Spasili su me. Ne želim to svaljivati ​​na svoju djecu, ali imati djecu sve je promijenilo. Voljela sam svaki trenutak.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dylan Lee (@dylanjaggerlee)

Pamela i Tommy razveli su se 1998. godine kada je glazbenik odslužio šest mjeseci u okružnom zatvoru nakon što se izjasnio krivim za optužbu da je udario Pamelu dok je držala njihovog sina Dylana. Napao je svoju suprugu jer je odbila nazvati svoje roditelje i zamoliti ih da ne posjećuju njihov dom, a Pamela je samo nekoliko dana poslije podnijela zahtjev za razvod braka.

druge vijesti