HELLO
Domagoj Kukec

Više članova posade Shanie Twain moralo je biti hospitalizirano nakon nedavnog sudara.

Autobus i kamion s turneje Queen of Me pjevačice Shanie Twain sudjelovali su u prometnoj nesreći u Kanadi.

“Jedan autobus i jedan kamion s turneje Shanie Twain – Queen of Me sudjelovali su u prometnoj nesreći na autocesti između Winnipega i Saskatoona”, izjavila je tvrtka za upravljanje, Maverick Management, u priopćenju za People.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

“Više vozila naišlo je na opasne uvjete vožnje uzrokovane lošim vremenom. Članovi produkcije koji trebaju medicinsku pomoć prevezeni su u obližnje bolnice.”

PROČITAJTE: Nećete vjerovati što je slavni Alan Ruck napravio na Noć vještica! Skandalozna nesreća otkriva šokantne detalje!

Shania Twain nije bila u autobusu.

“Izuzetno smo zahvalni timovima hitne pomoći na njihovom brzom odgovoru i kontinuiranoj podršci”, piše u priopćenju. “Molimo za strpljenje dok pomažemo našoj turnejskoj obitelji.”

U međuvremenu, glasnogovornik Kraljevske kanadske konjičke policije rekao je za “Entertainment Tonight” da je 13 osoba prevezeno u bolnicu radi liječenja ozljeda koje nisu opasne po život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Dobitnica Grammyja započela je turneju u travnju i posljednji put nastupila u Winnipegu.

Iako bi uskoro trebala nastupiti u Saskatoonu, nejasno je hoće li nesreća utjecati na njezine nadolazeće koncerte. Samo dan prije sudara, izrazila je svoje oduševljenje što završava turneju u svojoj domovini.

PROČITAJTE: Javili se vozač i gradonačelnik – Sve o potjeri u kojoj su sudjelovali princ Harry i Meghan Markle

“Znate da sam morala dodati još malo drame svom looku za posljednji američki koncert na turneji #QueenOfMeTour – volim kako tkanina pleše na ovim fotografijama”, napisala je u uz fotografiju sebe na pozornici u raskošnom ružičastom plaštu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)


“Sada smo u završnom nizu koncerata, završiti turneju u Kanadi jednostavno se činilo ispravnim… Winnipeg, vidimo se večeras.”

Još uvijek nije komentirala nesreću.