HELLO
Domagoj Kukec

Bad Bunny opravdava svoje umjetničko ime s prilično nevaljalom fotografijom.

Reper je podijelio necenzurirani goli selfie kao dio serije fotki objavljenih na njegovim Instagram pričama 27. kolovoza. Iako osvjetljenje na slici nije baš najbolje, 29-godišnjak prepušta malo toga mašti dok pozira ispod tuša.

sexy fotografija Bad Bunnyja

Sexy fotografija Bad Bunnyja zapalila internet

Bad Bunny je povremeno dijelio svoje gole fotke na Instagramu tijekom proteklih nekoliko godina. Međutim, ova fotografija, koja se brzo proširila internetom, jedna je od najeksplicitnijih.

sexy fotografija Bad Bunnyja

Osim nestašne selfie fotke, Bad Bunny je kao dio svoje serije fotki objavio i video snimljen tijekom izleta s Kendall Jenner, a već mjesecima kruže glasine o njihovoj romansi zbog niza zajedničkih izlazaka.

Nakon što primijeti vjevericu, ona uzvikne da je to “najslađa stvar na svijetu” i pokušava joj se približiti.

“Mamice”, kaže joj Bad Bunny, “pazi se”.

Ona ga upita: “Bjesnoća?”, a on odgovara, “komarci.”

sexy fotografija Bad Bunnyja

Ovo nije jedina sexy fotografija Bad Bunnyja, a slavni reper je navodno u vezi s Kendall

Bad Bunny je također pohvalio Kendall Jenner na drugoj fotki: podijelio je fotografiju s koktelima koji su napravljeni s 818 Tequilom 27-godišnje Kendall Jenner.

Reper i Kendall Jenner su pokrenuli glasine o romansi u veljači kada su viđeni na večeri s Justinom Bieberom i njegovom suprugom Hailey Bieber.

sexy fotografija Bad Bunnyja

Od tada su Bad Bunny i Kendall Jenner viđeni na više izlazaka te su također zajedno putovali s prijateljima.

Nedavno su fotografirani na koncertu Drakea u Inglewoodu u Kaliforniji. Unatoč brojnim zajedničkim izlascima, nijedna od zvijezda nije komentirala prirodu njihovog odnosa.