
Pamela Anderson želi se promijeniti prezime: ‘Želim biti Pamela Hyytiäinen’
Glumica razmišlja o odricanju prezimena koje ju je proslavilo i otkriva želju da se poveže s finskim nasljeđem svoje obitelji.
04 prosinca 2025

Najveća regionalna zvijezda Severina provodi ljetne dane na Mykonosu, a za nju je kuhao najpoznatiji svjetski chef.
Najveća zvijezda kako Hrvatske, tako i regije, Severina, podijelila je na društvenim mrežama fotografije i snimke s odmora na grčkom otoku Mykonosu koje su oduševile njezine mnogobrojne obožavatelje. Mykonos je prekrasan grčki otok smješten u Egejskom moru, poznat po svojim bijelim kućama s plavim krovovima, slikovitim uskim ulicama i živahnim noćnim životom. Otok je omiljeno odredište za sve koji traže kombinaciju prekrasnih plaža, tradicionalnog šarma i živahnih zabava.
Severina je zablistala u bijeloj uskoj haljini s dubokim dekolteom, ističući svoju zavodljivu figuru i samopouzdanje. Nosila je naušnice Ive Viljevac.
View this post on Instagram
Posebno se isticala neodoljiva Chanel torbica.
No, ono što je privuklo posebnu pažnju bilo je njezino iznenađujuće društvo – ni više ni manje nego slavni turski kuhar Nusret Gökçe, poznatiji kao Salt Bae. Na snimci koju je podijelila, vidjelo se kako je Nusret Gökçe majstorski solio njezin odrezak, a sve je bilo upotpunjeno njihovom usklađenom bijelom odjevnom kombinacijom i sunčanim naočalama.
Pjevačica je kroz zanimljiv stih iz svoje hit pjesme “Tvoja prva djevojka” opisala susret s Nusretom riječima: “Došao je tiho na prstima.” Njihov susret u poznatom restoranu Nusr-Et Steakhouse, koji Salt Bae vodi, postao je hit na društvenim mrežama, potaknuvši mnogo komentara oduševljenih pratitelja.
View this post on Instagram
Da biste se počastili ovim prefinim odrescima u njegovim restoranima, morate izdvojiti od 960 eura pa naviše. Također je u njegovom restoranu dugačka lista čekanja, a Nusret Gökçe rijetko kada dolazi do gosta – što je još jedan dokaz Severinine megapopularnosti.
View this post on Instagram
Ovo nije prvi put da je Severina posjetila restoran Salt Baea – već je ranije uživala u njegovim delicijama u Turskoj.

Postoji nešto gotovo meditativno u darivanju biljke – osobito one koja je u isto vrijeme i skulptura, i dizajnerski predmet, i živi podsjetnik na pažnju koju ste nekome posvetili. Upravo zato posljednjih godina sve više kreativnih duša otkriva ljepotu kokedama, delikatnih zelenih kugli omotanih mahovinom koje izgledaju kao da lebde između prirode i umjetnosti.
05 prosinca 2025

Nakon gotovo tisuću dana šutnje, potresa i dugotrajnih radova, jedan od najintimnijih prostora hrvatske kulturne baštine ponovno će oživjeti: Atelijer Meštrović sredinom prosinca otvara svoja vrata s novim stalnim postavom, promišljenim s iznimnom pažnjom i dubokim poštovanjem prema životu i djelu Ivana Meštrovića.
05 prosinca 2025

Glumica razmišlja o odricanju prezimena koje ju je proslavilo i otkriva želju da se poveže s finskim nasljeđem svoje obitelji.
04 prosinca 2025

Britanski PR stručnjak tvrdi da su Harryjeve šale i medijski nastupi postali neučinkoviti te znak gubitka identiteta nakon odlaska iz kraljevske obitelji.
04 prosinca 2025

Glumac otkriva kako je politički govor o Tibetu doveo do dvadesetogodišnje zabrane prisustvovanja Oscaru i zašto nikada nije požalio što ga je izrekao.
04 prosinca 2025