HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pjevačicu Oliviju Rodrigo obožavaju i tinejdžeri i djeca, a Selena Gomez i Jessica Simpson imaju simpatičnu zgodu koja ih veže uz jedan njezin koncert. Naime, kćerkica Jessice Simpson velika je obožavateljica Olivije Rodrigo, a kad je došlo vrijeme da krene na svoj prvi koncert s prijateljicama, bila joj je potrebna dadilja. Djevojčica danas ima nezaboravne zgode sa samog koncerta svoje omiljene zvijezde, ali i još bolju priču zbog koje su joj vršnjaci sigurno zavidjeli u školi.

Naime, njezina dadilja bila je, ni manje ni više nego – Selena Gomez!

Selena Gomez i Jessica Simpson

Selena Gomez i Jessica Simpson povezale su se zbog djece

Jednom prigodom na svom Instagram profilu Jessica Simpson raspričala se o svojim mališanima Maxwell “Maxi” Drewu, 11, Aceu Knute, 10 i Birdie Mae, 4 te otkrila zabavnu zgodu koja je oduševila njezine fanove, a još više fanove Selene Gomez.

Naime, upravo je ta pop zvijezda njezinu Maxwell odvela na njezin prvi koncert i čuvala poput prave babysitterice!

PROČITAJTE: Djeca Kim Kardashian imaju kolekciju iz snova – Mama im čuva sve Yeezy tenisice ikad izašle

Mami Jessici nije bilo lako kad je shvatila da je njezina djevojčica već toliko odrasla da želi ići na koncerte s prijateljicama, no priča sa Selenom ipak je razvedrila situaciju.

“Bila sam tužna kad je Maxwell morala ići na njezin prvi koncert… Htjela je ići na koncert Olivije Rodrigo”, otkrila je Jessica Simpson.

“Ipak, upoznala je jako dobru prijateljicu Selenine mlađe sestre, pa je Max morala otići na koncert. Selena joj je bila dadilja”, ispričala je Jessica Simpson.

Iako je Jessica Simpson rekla otkrila da će prvi koncert koji će njezina kći pogledati biti njezin, znala je da je poziv predobar da bi ga odbila: “Zato hvala Oliviji Rodrigo na super koncertu. I hvala Seleni što si bila odlična dadilja.”

Selena Gomez i Jessica Simpson

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024