HELLO
Stipe Vukšić

To da su Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr. nekada bili ljubavni par mnogi su zaboravili, ako su ikada i znali.

Dok su Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr. bili u vezi, on je bio ovisnik o drogama

Glumica, koja je nedavno proslavila 26. godišnjicu braka sa suprugom Matthewom Broderickom s kojim ima troje djece, i popularni Iron Man bili su u vezi od 1984. do 1991. godine.

sarah jessica parker i robert downey jr (3)

Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr. bili su u vezi sedam godina.FOTO: Profimedia

U to je vrijeme Robert Downey Jr., sin poznatoga redatelja Roberta Downeyja, bio glumac u usponu, ali je imao i brojnih privatnih problema. Downey je naime jako dugo bio ovisnik o drogama, s čime je počeo još prije veze sa Sarah, a izliječio se tek 2003. godine.

Robert Downey Jr. često je govorio o vezi s Parker i njezinim pokušajima da mu pomogne.

Volio sam piti i imao sam problema s drogom, a to se nije slagalo sa Sarah Jessicom, jer je to nešto najdalje od onoga što ona jest”, rekao je glumac u jednom intervjuu 2008. godine.

Pružila mi je dom i razumijevanje,” dodao je. “Pokušala mi je pomoći. Bila je tako ljutita jer se nisam uspijevao sabrati”.

I Sarah Jessica Parker sada je otvoreno progovorila o njihovoj vezi i pokušajima da mu pomogne u velikome intervjuu za New Yorker.

Ljudi oko njega bi me prezirali, ali ja sam mu dala stabilnost i pokušavala ga natjerati da se pojavljuje na vrijeme“, rekla je 58-godišnja glumica. “To me je ljutilo i posramljivalo.”

Ovo nije prvi put da je spominjala svoju vezu s Robertom.

Još 2018. u intervjuu za People zvijezda serije Seks i grad je otkrila vrijednu lekciju koju je naučila od Downeya tijekom njihovog zajedničkog vremena.

Naučila sam kako se brinuti o sebi”, rekla je. “Puno sam vremena trošila na provjeravanje je li on dobro. U određenom sam trenutku imala hrabrosti reći: ‘Otići ću i samo ću se moliti da ne umreš.’”

sarah jessica parker i robert downey jr (3)

Sarah mu je bila velika podrška, ali su zbog njegove ovisnosti na kraju prekinuli.FOTO: Profimedia

Sarah Jessica Parker i Robert Downey Jr. sada su u dobrim odnosima

Kada su ga iz New Yorkera upitali za komentar o Sarah Jessici Parker, Robert Downey, Jr. odgovorio je samo da je „jako poštuje“. Glumac je od 2003. trijezan te se posvetio tome da dokaže da je moguće pobijediti ovisnost.

Ubrzo nakon prekida s Parker ušao je u brak s pjevačicom Deborah Falconer, s kojom je bio do 2004., a u braku im se rodio sin Indio (29). Od 2005. u sretnome je braku s producenticom Susan s kojom ima sina Extona (11) i kći Avri (8).

 

 

druge vijesti