HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna hrvatska glumica Sanja Vejnović objavila je emotivnu poruku na svojem Instagramu. Uslikala se s poznatom glumicom Jelenom Bosanac.

S osmijehom od uha do uha, dvije glumice su pozirale, a Sanja je napisala svojevrsnu posvetu Jeleni.

“Jedna od ljepših strana moga posla je što upoznajem izuzetne ljude, umjetnike, filmske djelatnike! Jedna od njih je @jelenabosanac talentirana glumica. Srčana, topla i divna osoba. Lavica!”, započela je u opisu.

Sanja Vejnović i Jelena Bosanac zajedno snimaju film

“Zajedno snimamo film “Kuća” redateljice Tanje Brzaković, redateljice koja osim sto je napisala izvrstan scenarij, daje točne glumačke upute koje mi pomažu da zajdno ostvarimo njezinu viziju”, dodala je Sanja.

“Sretna sam što me je vidjela u ulozi koju tumačim! Hvala Tanja , hvala Jelena što postojite! Sada kad sam vas usvojila i zavoljela nećete me se lako rješiti i kada film završi!”, zaključila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanjic (@sanjavejnovic)

Jelena Bosanac poznata je po mnogim filmovima i serijama, uključujući Life of a Mutt, Volja Božija, Istina, te mnogim drugim.

PROČITAJTE: Sanja Vejnović prisjetila se kako su izgledale fotografije glumaca prije photoshopa

Sanja Vejnović ostavila je duboki trag u hrvatskoj filmskoj industriji, a svojim ulogama svaki put oduševi fanove. Mnogi je dobro znaju po ulogama u mnogobrojnim domaćim serijama i filmovima kao što su Živi bili pa vidjeli, Zabranjena ljubav, Kud puklo da puklo, i mnogim drugima.

druge vijesti