HELLO
Domagoj Kukec

Poznata pjevačica i voditeljica Sanja Doležal provodi ugodno vrijeme u Londonu.

Sanja se zaputila u London kako bi posjetila kćer Leu koja u Londonu studira na jazz akademiji.

Na predivnim fotkama koje je objavila na Instagramu, možemo vidjeti pjevačicu kako uživa u mnogobrojnim ljepotama grada, ali ima i jednu uzbudljivu vijest za sve svoje fanove!

Naime, Sanja ima novi dodatak u obitelji – “najmlađeg i najslađeg novog člana”. Riječ je o psiću, chihuahui, novom ljubimcu Sanjine kćeri Lee.

Sanja Doležal chihuahua

Sanjina ljubav prema psiću očituje se u preslatkim fotkama koje je objavila, a mala chihuahua upija svu ljubav koju joj pjevačica pruža. S osmijehom na licu i pozitivnim stavom, Sanja i chihuahua koračaju snažno ulicama britanske prijestolnice.

I Sanja Doležal ima psića kojeg rado pokazuje na društvenim mrežama

Sanja Doležal velika je obožavateljica pasa, i sama je vlasnica jednog četveronožnog čupavog prijatelja, s kojim provodi svaki slobodni trenutak, te često objavljuje fotke na društvenim mrežama na kojima je u ljubimčevom prisustvu.

Nova chihuahua možda je mala po veličini, no zasigurno ima veliko mjesto u njezinom srcu i životu. Dok nastavlja svoje glazbene podvige, njezina ljubav prema životinjama ostaje jedna od divnih osobina koja je čini ne samo talentiranom umjetnicom, već i srdačnom osobom koja brine za dobrobit svih živih bića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanja Dolezal (@sanjadolezal)