HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Al Pacino (83) ponovno je solo. U srijedu navečer objavljena je vijest da su legendarni glumac i njegova 29-godišnja djevojka Noor Alfallah prekinuli. Prema The Blastu, podnijela je pravne dokumente za skrbništvo nad njihovim tromjesečnim sinom, Romanom Alfallahom Pacinom, te očekuje alimentaciju.

Al Pacino i Noor Alfallah nedavno su dobili sina

Bivši par bio je u vezi od travnja 2022., a bebu su dobili prije samo tri mjeseca, 6. lipnja.

Izvori koji su vidjeli dokumente tvrde da Noor traži puno fizičko skrbništvo uz “razumne posjete”. Navodno je spremna pristati na zajedničko zakonsko skrbništvo, što bi Alu Pacinu omogućilo sudjelovanje u odlukama poput obrazovanja, liječenja i vjere.

al pacino i noor alfallah

Al i Noor nedavno su dočekali sina.FOTO: Profimedia

Noor Alfallah uključila je dokument pod nazivom ‘dobrovoljna izjava o roditeljstvu‘ koji je potpisao Pacino i kojim se priznaje njegovo očinstvo.

Alfallah traži da zvijezda Kuma plati odvjetničke naknade i druge troškove vezane uz slučaj. Prema navodima medija, konkretan iznos alimentacije nije naveden. Napomenuli su da u Kaliforniji sud mora službeno utvrditi očinstvo i prihod obiju strana prije nego što odredi uzdržavanje djeteta.

Al Pacino i Noor Alfallah bili su neobičan par s velikom razlikom u godinama

Dakle, Pacinova će se mjesečna isplata temeljiti na tome koliko novca zaradi godišnje. “Sud može izdati naloge za uzdržavanje djece i izdati raspodjelu zarade bez daljnje obavijesti bilo kojoj strani“, navodi se u dokumentu, prema The Blastu.

al pacino i noor alfallah

Al i Noor u vezi su bili nešto više od 2 gdine.FOTO: Profimedia

Slavni oskarovac poznat po brojnim ulogama u mafijaškim filmovima, koji je nedavno glumio u spotu portorikanskog repera Bad Bunnyja, otac je četvero djece s tri žene. Uz Romana, ima i blizance Oliviju i Antona Jamesa (22) s Beverly D’Angelo te kćerku Julie Pacino (33) s Janom Tarrantom.

Noor Alfallah producentica je koja je medijima najzanimljivija po vezama s brojnim poznatim ličnostima. Prije Pacina, navodno je bila s Clintom Eastwoodom i Mickom Jaggerom.