HELLO
Domagoj Kukec

Geri Halliwell-Horner uspješna je u svemu čime se bavi, a s izlaskom njezinog novog romana, otkrila je posebno obiteljsko značenje koje stoji iza njezinog projekta.

Roman Geri Horner inspiriran poznatim djelom C. S. Lewisa

Na svom Instagram profilu, bivša članica grupe Spice Girls objavila je veselu fotografiju na kojoj drži primjerak knjige “Lav, vještica i ormar” autora C. S. Lewisa. Otkrila je da je crpila inspiraciju od slavnog autora dok je pisala svoju knjigu “Rosie Frost & the Falcon Queen” te je rekla da je napisala knjigu za svoje kumče, Sky.

Uz objavu je napisala: “Sretan dan zaljubljenika u knjige svima koji slave [emoji knjiga]. Za rođendan ove godine dobila sam ovo izdanje iz 1956. godine ‘Lav, vještica i ormar’ C. S. Lewisa… Ako me poznajete, znate koliko mi je poseban ovaj poklon! Ova priča nije samo potaknula moju ljubav prema čitanju od malena, već je inspirirala i moj novi roman ‘Rosie Frost & the Falcon Queen’. Čak sam ga napisala za svoje kumče Sky, baš kao što je C. S. Lewis napisao ‘Lav, vještica i ormar’ za svoje kumče, Lucy.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Prijatelji i obožavatelji su komentirali njezinu ispovijest. “Geri, znam da je ovo poseban poklon za tebe! Jedva čekam pročitati tvoj novi roman i uživati u tvojoj priči!” Drugi je dodao: “Jedva čekam pročitati tvoju novu knjigu! Naručio sam je! Ti si prekrasna pripovjedačica.” U međuvremenu, treći je dodao: “Bože, to je tako divno.”

Roman Geri Horner oduševio fanove, vijest o romanu došla par sati nakon što je otkrila da ju je pogodio gubitak ljubimca

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Slatka fotografija prikazivala je Geri Horner kako pozira u raskošnom obiteljskim domu koji dijeli sa suprugom Christianom Hornerom i obitelji. Autorica je izgledala glamurozno kao i uvijek u klasičnom bijelom Geri stilu, s bijelom košuljom s ovratnikom i udobnim krem džemperom. Njezina crveno-narančasta kosa izgledala je besprijekorno i bila je oblikovana u valove.

Slatka ispovijest došla je samo nekoliko sati nakon što je otkrila da ju je pogodio gubitak obiteljskog psa, Margo, kojeg je imala 11 godina. Na svom Instagram profilu objavila je video sebe i svoje voljene ljubimce kako se igraju kod kuće. Uz video bile su riječi: “Zbogom Margo, volimo te.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Geri (@gerihalliwellhorner)

Njezin suprug Christian Horner također se obratio društvenim mrežama kako bi izrazio svoju tugu. Napisao je: “Psi su tako velik dio obitelji i danas smo, nažalost, morali reći zbogom Margo nakon 11 godina. Hvala ti, Margo, što si bila najljubazniji i najnježniji prijatelj.”