HELLO
Domagoj Kukec

Glumica Sophie Turner, poznata po ulozi Sanse Stark u seriji “Igra prijestolja”, tuži bivšeg supruga Joea Jonasa i traži da njihove kćeri budu prebačene u Veliku Britaniju nakon razvoda. Joe Jonas, glazbenik i Sophiein bivši suprug, tvrdi da je tužba nepoštena i da je riječ o zloupotrebi pravnog sustava.

razvod Sophie Turner

Sophie Turner, koja ima 27 godina, želi da njihove dvije kćeri, Willa (3) i mlađa kći koja je u sudskim dokumentima identificirana kao D. (14 mjeseci), budu vraćene u Englesku. U tužbi se poziva na trenutni povratak djece koja su nepravedno odvedena ili nepravedno zadržana, a tvrdi se da je “nepravedno zadržavanje” počelo 20. rujna.

Razvod Sophie Turner očito neće proći glatko

Nakon što se pojavila vijest o tužbi, Jonasov predstavnik je u izjavi za DailyMail rekao da pjevač traži “podijeljeno roditeljstvo” sa zvijezdom “Igre prijestolja” te dodao kako djeca nisu oteta.

razvod Sophie Turner

Sophie Turner tvrdi da su se ona i Joe Jonas tijekom Božića 2022. godine, dok su se pripremali za nadolazeću godinu, dogovorili da će Englesku proglasiti svojim “domom zauvijek”. Par je prodao kuću u Miamiju i bio je u procesu kupnje kuće u Engleskoj kada je Sophie Turner počela snimati mini-seriju Joan.

razvod Sophie Turner

Nakon što je Joe Jonas započeo turneju s bendom The Jonas Brothers, dogovorili su da će djevojčice biti s njim jer je imao više vremena nego Sophie tijekom snimanja.

Razvod Sophie Turner i Joea Jonasa objavljen na Instagramu

Sukob oko skrbništva kulminirao je kada su se sastali kako bi razgovarali o sljedećim koracima nakon razvoda, u kojem je Joe promijenio mišljenje o vraćanju putovnica i preseljenju djevojčica u Veliku Britaniju.

PROČITAJTE: Popularni pjevač Nick Jonas ukorio fanove

Joe Jonas i Sophie Turner vjenčali su se 2019. godine. Zajedničkom izjavom na Instagramu objavili su vijest o završetku svog četverogodišnjeg braka, ističući da je to bila zajednička odluka i da se nadaju poštovanju njihove privatnosti.