HELLO
Domagoj Kukec

Glumački par Joshua Jackson (45) i Jodie Turner-Smith (37) razvode se nakon četiri godine braka, otkriva TMZ. Jodie je podnijela zahtjev za razvod, navodeći “nepomirljive razlike” kao razlog, dok istovremeno traži zajedničko skrbništvo nad njihovom trogodišnjom kćeri Janie. Razvod Joshue Jacksona i Jodie Turner-Smith potresao je svijet zabave.

Razvod Joshue Jacksona

Razvod Joshue Jacksona i Jodie Turner-Smith šokirao Hollywood

Joshua, poznat po ulozi u Dawson’s Creeku, ima podršku odvjetnice Laure Wasser, često nazivane holivudskom kraljicom razvoda. Prije nego što je stupio u brak s Jodie, Joshua Jackson je deset godina bio u vezi s glumicom Diane Kruger. Par se razišao 2016. godine, a spekuliralo se da Jackson nije bio spreman za brak i djecu.

Razvod Joshue Jacksona

U intervjuu za Sunday Times, Joshua Jackson je otkrio da se njegovo mišljenje o braku i djeci promijenilo s godinama. “Dovoljno sam star da to mogu učiniti”, priznao je, objašnjavajući da je mentalna promjena uključivala pronalaženje pravog trenutka u životu. “Da smo se Jodie i ja upoznali pet godina ranije, vjerojatno bismo imali žestoku aferu. Nisam mislio da ću se ikad željeti oženiti”, dodao je, naglašavajući da jednostavno nije bio spreman za sve ostalo prije nego što je upoznao Jodie Turner-Smith.