HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Emily Ratajkowski predstavila je ideju pod nazivom prsten za razvod, evo što to zapravo znači.

Model i zvijezda podcasta, Emily Ratajkowski, poznata je po svojim golišavim fotografijama, modnim kampanjama i originalnom modnom stilu, ali i poprilično nesretnom ljubavnom životu. Prije no što je njezin sinčić navršio godinu dana, Emily Ratajkowski napustila je bivšeg supruga Sebastiana Beara McClarda koji ju je varao, a nakon toga imala je nekoliko kraćih veza. Kako se oporavlja od traumatičnog razvoda koji ju je doveo do statusa samohrane majke, objasnila je na svom Instagram profilu i TikToku gdje je pokazala svoje novo prstenje i predstavila pojam ‘prsten za razvod’.

Prsten za razvod predstavlja početak nečeg novog, smatra Emily Ratajkowski

“Čini se da se mnoge žene razvode prije nego što navrše 30 godina”, rekla je u svom TikTok videu.

PROČITAJTE: Preljub u obiteljskoj kući – Cardi B nije više sa slavnim reperom

Emily Ratajkowski je 2022. podnijela zahtjev za razvod od svog bivšeg supruga Sebastiana, a svoju je karijeru posvetila osnaživanju žena putem svog podcasta od nazivom High Low with EmRata.

Što je prsten za razvod?

U novoj objavi na Instagramu, Emily Ratajkowski pokazuje predivno novo prstenje, nakit koji je nazvala prstenjem za razvod.

Naime, Emily nije jedino samu sebe počastila novim nakitom, nego je svoj zaručnički prsten i burmu dala pretočiti i pretvoriti u dva sasvim nova prstena koja predstavljaju nov početak.

Mnoge pratiteljice njezinog profila izjavile su da su oduševljene tom idejom te rekle da razmišljaju o tome da učine isto.

Emily Ratajkowski hello magazine croatia hrvatska prsten za razvod

 

druge vijesti