HELLO
HELLO! #HelloItsMe

George Clooney i supruga Amal spremni su reći arrivederci svojoj luksuznoj vili na jezeru Como u sjevernoj Italiji.

Page Six doznao je od izvora bliskih glumačkoj zvijezdi da je George Clooney odlučio prodati svoju vilu za 100 milijuna dolara.

Vila Georgea Clooneyja prodaje se za 100 milijuna dolara

Glasine da je Clooney spreman prodati imanje na jezeru Como kruže već neko vrijeme. Šuškanja o prodaji datiraju iz 2010., kada je rečeno da je razmišljao o prodaji zbog pažnje paparazza koju je privlačio na to područje. Zatim su se iste glasine ponovno pojavile 2015., manje od godinu dana nakon vjenčanja s odvjetnicom Amal.

vila georgea clooneyja

Izvori Clooneyja opisuju kao “gradonačelnika jezera”.FOTO: PROFIMEDIA

George voli to područje i ljude koji ondje žive, ali je svjestan pažnje koju dobiva kada je u gradu. Dobio je dobru ponudu za vilu o kojoj razmišlja, želi kupiti drugu, manje pristupačnu nekretninu u nekom drugom dijelu Italije“ rekao je tada izvor.

PROČITAJTE: San svakog fana – Prošećite s nama sobama kultnog stana iz filma Vrag nosi Pradu

Clooneyjevi su 2021. kupili imanje Domaine du Canadel u Provansi u Francuskoj, a čini se da se Amal to područje sviđa više od onoga u sjevernoj Italiji.

Izgleda da je George Clooney, kojeg su izvori nazvali “gradonačelnikom jezera“, ovaj put stvarno odlučio prodati svoju vilu.

Vila Georgea Clooneyja sada se prodaje za 10 puta veći iznos od onoga koji je on platio

George Clooney navodno je kupio spomenutu nekretninu od obitelji Heinz za 10 milijuna dolara 2002. godine — što znači da će zaraditi prilično velik novac ako dobije nešto blizu tražene cijene (nije da mu je neophodno – osim što zarađuje od filmova, nedavno je njegov brend tekile procijenjen na milijardu dolara).

vila georgea clooneyja

George i Amal ljetos su više puta viđeni na romantičnim večerama u Italiji.FOTO: PROFIMEDIA

U međuvremenu, čini se da George i Amal još uvijek uživaju u posjedu iako ga planiraju prodati. Tijekom ljeta primijećeni su nekoliko puta u restoranima u blizini na romantičnim večerama.