HELLO
Domagoj Kukec

Priscilla Presley, koja ima 78 godina, bila je u braku s pokojnim Kraljem Rock and Rolla od 1967. do 1973. godine. Elvis Presley je preminuo četiri godine kasnije, 1977. godine. Zajedno su imali kći Lisu Marie Presley, koja je nažalost preminula početkom 2023. godine.

Priscilla Presley

Tijekom promocije svog novog biografskog filma “Priscilla” koji je režirala Sofia Coppola, Priscilla je objasnila zašto su ona i Elvis imali samo jedno dijete te zašto se nikada više nije udala.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najpoznatijeg rock and roll para – Priscilla Presley i Elvis Presley

Tijekom Q&A eventa u Las Vegasu, Priscilla je potvrdila dugo postojeću glasinu da je obećala da se neće ponovno udati dok je Elvis živ.

“Jednostavno mislim da on to ne bi mogao podnijeti”, izjavila je Priscilla.

Priscilla Presley

Nakon Elvisove smrti 1977. godine, Priscilla je nastavila ispunjavati svoje obećanje da se neće ponovno udati. “Iskreno rečeno, nakon njega se nikada više nisam željela udati. Nisam imala nikakvu želju”, potvrdila je Priscilla. “Nitko ga nikada ne bi mogao nadmašiti.”

Što se tiče razloga zašto su Priscilla i Elvis imali samo Lisu Marie, Priscilla je objasnila: “Elvis je smatrao da ima vrlo gust raspored i osjećao je određenu krivicu što nije bio dovoljno prisutan dok je Lisa bila mlađa.”

PROČITAJTE: Lana Del Rey na korak do uloge Priscille Presley!

Dodala je: “S obzirom na njegove obveze i turneje, jednostavno je osjećao da nije bio dovoljno prisutan da bi posvetio pažnju još jednom djetetu.”

Priscilla Presley

Priscilla Presley i Marco Garibaldi su dobili sina Navaronea Garibaldia 1987. godine.