HELLO
Domagoj Kukec

Will Smith se prisjeća svojih ranih dana slave i istovremeno budi nostalgiju kod svojih obožavatelja! Prošlo je više od trideset godina otkako je premijerno prikazana hit serija The Fresh Prince of Bel-Air (hrv. Princ iz Bel Aira), koja ga je učinila poznatim u Hollywoodu nakon što je započeo karijeru kao pjevač.

Princ iz Bel Aira

Princ iz Bel Aira kultna je serija

Serija “Princ iz Bel Aira” prvobitno je emitirana na NBC-u počevši 10. rujna 1990. i trajala je šest sezona. Imala je sveukupno 148 epizoda do 20. svibnja 1996, kada je završila. Will Smith je posebnu obljetnicu objavio na Instagramu kako bi obilježio taj događaj, dijeleći fotografiju koja budi nostalgiju: pozirao je ispred kultne kuće u Bel-Airu u koju je njegov lik iz serije, također nazvan Will Smith, došao živjeti sa svojim bogatim tetkom Philom i tetkom Vivian.

Princ iz Bel Aira

“Uselio se prije 33 godine”, Will Smith je prikladno napisao u svom opisu, a njegovi obožavatelji brzo su komentirali ispod objave i prisjetili se voljene serije. “Legenda”, napisao je jedan fan, dok su drugi dodali: “Wow, vrijeme tako brzo prolazi,” i: “Kakvo vrijeme, kakvo nasljeđe,” kao i: “Plačem, moje djetinjstvo!” te je još jedan obožavatelj dodao: “Vrijeme leti… ne izgledate puno starije, samo mnogo mudrije… volio sam vaš lik od početka.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Fresh Prince je pseudonim poznatog glumca

Will Smith, koji sada ima 54 godine, imao je 22 godine kada je glumio u Fresh Princeu. Prema kultnoj tematskoj pjesmi, koju je izvodio zajedno s DJ Jazzy Jeffom, priča serije pratila je život Fresh Princea “preokrenut naglavačke”.

Princ iz Bel Aira

Pjevao je da je rođen i odrastao u zapadnoj Philadelphiji, ali nakon što je “nekoliko momaka koji nisu radili ništa dobro počeli praviti nevolje” u susjedstvu, “dospio sam u jednu malu tučnjavu. Moja mama se preplašila i rekla, ‘Ideš živjeti kod tete i tetka u Bel-Air’.”

U stvarnom životu rođen je u Philadelphiji 1968. godine i odrastao je u susjedstvu Wynnefield u zapadnoj Philadelphiji. Uzeo je pseudonim Fresh Prince kasnih 1980-ih kad se udružio s DJ Jazzy Jeffom. Hip-hop dvojac DJ Jazzy Jeff & the Fresh Prince izdao je pet studijskih albuma.