HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tijekom gostovanja u BBC-jevom podcastu “Miss Me?” 10. lipnja, 22-godišnja pjevačica Billie Eilish otkrila je da je izgubila sva prijateljstva nakon što je njezina glazbena karijera skočila u zvijezde. “Pa, izgubila sam sve svoje prijatelje kad sam postala slavna,” rekla je pjevačica pjesme “What Was I Made for?“. “Odjednom sam postala slavna i nisam se mogla povezati ni sa kim. Bilo je teško. Bilo je stvarno teško“, objasnila je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)


Dok je isticala da je “jako uplašena gubitkom i da ima mnogo problema s napuštanjem,” Billie se prisjetila kako je bivši zaposlenik dao otkaz i nakon toga nije razgovarao s njom. “I onda je bio moj 20. rođendan, i sjećam se da sam pogledala oko sebe i vidjela samo ljude koje zapošljavam. I svi su bili 15 ili više godina stariji od mene,” objasnila je. “To je bila najgora stvar koja mi se dogodila. I to me natjeralo da shvatim: ‘Oh, čekaj, ovo je posao.’ Ako bi me napustili, nikad me više ne bi vidjeli.”

Unatoč teškom razdoblju kroz koje je prošla, dobitnica Oscara otkrila je da se prošle godine ponovno povezala s “puno starih prijatelja.” 

Sada ima veći krug prijatelja, dodala je Billie.”Točno prije godinu dana, ponovno sam se povezala s puno starih prijatelja i sada imam puno prijatelja,” primijetila je pjevačica hita “Bad Guy“. “Sada imam ekipu. Mogla bih doslovno plakati zbog toga. Bilo je to najbolje što mi se dogodilo… Rekla sam: ‘Ljudi, imam prijatelje i jednostavno vas volim tako puno, i prošlo je tako dugo otkako sam imala prijatelje.’ Plakala sam, i to je doslovno zato što sada opet imam prave prijatelje.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

Billie je svoju zavidnu karijeru započela vrlo rano

Billie je imala samo 14 godina kad je postala poznata. Autorica pjesme “Ocean Eyes” surađivala je sa svojim bratom, producentom Finneasom O’Connellom, tijekom proteklih nekoliko godina. Nakon što je objavila pjesmu “Bad Guy” 2019. godine, Billie je brzo stekla slavu. Na kraju, bila je angažirana da napiše pjesmu za hit film ‘‘Barbie iz 2023. godine, za koju je kasnije osvojila Oscara. Ranije ove godine, Billie je objavila svoj album, ”Hit Me Hard and Soft.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli BILLIE EILISH (@billieeilish)

druge vijesti