HELLO
HELLO! #HelloItsMe

“Dobra vibra Laganinija” jedna je od najboljih emisija koje se mogu svakoga jutra slušati diljem Hrvatske na frekvencijama 89,1 FM i 98,0 FM. Emisiju vode mlada i talentirana voditeljica Edina Pršić Babić i poznati glumac Saša Buneta.

Kako i sam naziv emisije govori, emisija je to koja se bavi dobrom vibrom, ali i mnogobrojnim društvenim pitanjima te svakodnevno stotine slušatelja sudjeluju u raznim raspravama.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edina Prsic Babic (@edinaprsicbabic)

Uvijek pozitivna Edina Pršić Babić

Iza nježnog i predivnog ženskog glasa krije se Edina koja je jedno od glavnih zaštitnih lica poznate radijske postaje.

Osim na Laganini FM-u, Edina radi kao voditeljica i moderatorica mnogih događaja, ali redovno svoju dobru vibru širi i putem svojeg Instagram profila.

U svojoj posljednjoj objavi istaknula je: “You’re only here for a short visit. Don’t hurry, don’t worry. And be sure to smell the flowers along the way.” te zapravo dala do znanja da treba uživati u svakom trenutku života. Idealan opis koji se itekako može primijeniti i na njezin dnevni posao u kojem, vođena ovom mišlju, širi dobru vibru tisućama slušatelja.

Ispod ove nadahnjujuće objave osvanuo je komentar: “Tvoj moto još od osnovne” koji je dokazao da je ova mlada voditeljica oduvijek širila dobru vibru te da danas živi vlastitu mantru. Edina Pršić Babić je na komentar jednostavno odgovorila:“Neke stvari se nikad ne mijenjaju.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edina Prsic Babic (@edinaprsicbabic)

druge vijesti