HELLO
Domagoj Kukec

Glumac Josh Duhamel i njegova supruga Audra Mari otkrili su da očekuju svoju prvu bebu u zajedničkoj objavi na Instagramu. U fotografiji na kojoj Audra Mari drži ultrazvučne fotografije u opisu stoji: “Uskoro dolazi beba Duhamel.”

Josh Duhamel

Ovo će biti prva beba za Audru Mari i druga beba za Josha Duhamela, koji ima sina Axla s bivšom suprugom Fergie. Nakon što se glumac zaručio s Audrom Mari, kojom se oženio prošle jeseni, izvor je u to vrijeme rekao PEOPLE-u da glumac “želi više djece, pa će vjerojatno imati djecu prije ili kasnije.”

Josh Duhamel

Josh Duhamel bio u braku s pjevačicom Fergie

Prošle godine je izvor blizak Audri Mari rekao za PEOPLE da bi bivša Miss World America “voljela bi imati djecu s Joshom” i da je “upoznala” Axla.

Josh Duhamel

Josh Duhamel i FergieFOTO: PROFIMEDIA

“Josh provodi puno vremena sa svojim sinom”, rekao je izvor tada, dodajući da je “vrlo zaštitnički nastrojen prema Axlu” i da je “trebalo neko vrijeme prije nego što ga je Audra upoznala.” Josh Duhamel je počeo izlaziti s Audrom Mari 2019. godine nakon razvoda od Fergie. Pjevačica Fergie podnijela je zahtjev za razvod krajem svibnja 2019. godine, gotovo dvije godine nakon što su ona i glumac objavili svoj prekid u zajedničkom priopćenju u rujnu 2017. godine.