HELLO
Domagoj Kukec

Henry Cavill nedavno je privukao pažnju medija.

Od nedavnih naslova koji govore o tome da više neće biti Superman u DCU-u do razgovora o mnogim nadolazećim projektima u 2024. godini (uključujući glavnu ulogu u ratnom filmu “Ministry of Ungentlemanly Warfare” Guya Ritchieja), fanovi su možda propustili vijest da je glumac tugovao zbog gubitka voljenog člana obitelji ovog ljeta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Uginuo je pas Henryja Cavilla

Nedugo prije nego što je prva epizoda treće sezone Witchera stigla na Netflix 29. lipnja, glumac je šokirao fanove tužnim vijestima. Objavivši neočekivanu emotivnu objavu na Instagramu, Henry Cavill je otkrio da mu je ranije ove godine uginuo pas Meat (kojeg je dijelio s djevojkom Natalie Viscuso).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

“Uginuo je naš francuski buldog Meat”, napisao je u lipnju. “Živio je vrlo dugo (14 i pol godina) i njegove posljednje godine bile su ispunjene avanturama i zabavom. Unatoč tome, njegova smrt jako je boljela. Jako. Život mora ići dalje, ali u našim srcima ostala je praznina.”

On i Natalie Viscuso pronašli su način kako se oporaviti od gubitka. Pokazavši fotke Kal (još jednog njihova psa), otkrio je da su usvojili novo štene po imenu Baggins.

Novi pas Henryja Cavilla već se pridružio slavnoj obitelji

“Meata ne možemo zamijeniti, ali Natalie i ja otvorili smo novo poglavlje u svojim životima, na nekoliko načina, a ovaj mališan je jedan od njih!”, rekao je slavni glumac. “Ovo je Baggins! Kal je postao pravi stari namrgođeni starac, a Baggins je uvijek spreman sklopiti nova prijateljstva. Baggins je malo čudo, ali i mali teror, baš kao što štenci trebaju biti, i doista hrani naša srca.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Nije prošlo dugo prije nego što su mu fanovi pružili podršku.

“Kako su dragi… Siguran sam da će postati najbolji prijatelji i Kal će biti Bagginsov žestoki zaštitnik”, napisao je netko na Instagramu.

“Tako mi je žao zbog vašeg gubitka. Ali dodatak pomaže”, komentirao je drugi.

“Tako mi je žao zbog vašeg gubitka, ali zahvalan sam što počinjete prekrasno novo poglavlje s Bagginsom”, primijetio je pratitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Henry Cavill (@henrycavill)

Osim novog kućnog ljubimca i glavne uloge u spomenutom filmu “Ministry of Ungentlemanly Warfare”, slavni glumac se priprema za izlazak novog filma Argylle u veljači 2024. godine, u kojem sudjeluje mnoštvo velikih imena, uključujući Bryce Dallas Howard, Sama Rockwella, Bryana Cranstona, Catherine O’Hara, Johna Cenu, Dua Lipu, Arianu DeBose i Samuela L. Jacksona.

Želimo Henryju i njegovoj obitelji (uključujući Bagginsa!) sve najbolje u svemu.