HELLO
Domagoj Kukec

Svi outfiti koje je nosila Beyoncé na svojoj Renaissance turneji su spektakularni: od srebrnog kombinezona Marine Serre koji je nosila u Chicagu do haljine Tiffany & Co u Torontu. Čak i kada je na vrhuncu karijere, to ju ne sprječava da nastavi podizati ljestvicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Outfiti Pharrella Williamsa pravi su primjer zanatskog umijeća

Na koncertu u Detroitu 26. srpnja, premijerno je predstavila outfit Pharrella Williamsa za Louis Vuitton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Beyoncé i Jay Z sjedili su u prvom redu na inauguracijskoj reviji Pharrella Williamsa za Louis Vuittona prošlog mjeseca u Parizu, pa bilo je pitanje vremena kada će se ove zvijezde pojaviti u njegovim dizajnima. Pharrell Williams, novi kreativni direktor muške odjeće za Louis Vuitton, kreirao je sjajni kombinezon za epohalni koncert Beyoncé koji je brzo rasprodan, a održan je na stadionu Ford Field. Williamsov outfit sadrži varijaciju prepoznatljivog Damier uzorka.

“Catsuit” koji je nosila Beyoncé primjer je izvanrednog zanatskog umijeća. Svaki pojedini Damier kvadrat je ručno sastavljen, pa je na samo na vez potrošeno više od 1500 sati. Kostim sadrži osam tisuća kristalnih srebrnih perlica, pet tisuća kromiranih sfera i šezdeset tisuća crnih bisera – sve ručno vezeno.

Outfiti Pharrella Williamsa sadrže poseban detalj

Pharrell Williams je također iskoristio priliku da ostavi nekoliko skrivenih detalja. Kao omaž brojnim obožavateljima Beyoncé, koji se nazivaju “BeyHive”, na kostim je ružno vezeno deset zlatnih pčela napravljenih od kristala i crnog emajla. Pharrell Williams je također dizajnirao više Damier outfita za plesače na turneji – uključujući Beyonceinu kćer Blue Ivy.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Vuitton (@louisvuitton)

Outfiti Beyonce i njezine kćeri Blue Ivy obilježili su ovu nevjerojatnu, izvanrednu turneju.

druge vijesti