HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ovo nije bodež u srce, ovo je bodež u ruku.

Tajanstvena tetovaža Angeline Jolie je bodež

Otkrivena je tajanstvena tetovaža Angeline Jolie o kojoj se spekuliralo nakon što je tattoo majstor Mr. K na Instagramu objavio da ju je tetovirao, ali je na slici prikrio što je istetovirano.

Mr. K, koji je također tetovirao Matta Damona, Michaela J. Foxa, Doju Cat i druge poznate i slavne, natjerao je obožavatelje da se zapitaju je li to referencija na njezinog bivšeg supruga Brada Pitta. Međutim, Mr. K je u komentarima utvrdio da tetovaža nema veze sa slavnim glumcem.

Paparazzi fotke Angeline Jolie (48) snimljene ranije ovog tjedna potvrđuju da tetovaža nije nikakva poruka njezinom bivšem suprugu, već mali bodež dizajniran da izgleda kao da joj probada kožu.

tetovaža angeline jolie

Paparazzi su pronašli Angelinu na ulicama New Yorka i tako nam otkrili što je tetovirala.FOTO: PROFIMEDIA

Filmska zvijezda i jedna od najljepših žena na svijetu dugogodišnja je ljubiteljica oštrica i ima vlastitu veliku kolekciju noževa, za koju je 2008. otkrila da je posljedica obiteljske tradicije, rekavši da ju je majka odvela kupiti prve bodeže kad je imala 11 ili 12 godina.

Tetovaža Angeline Jolie posveta je njezinoj ljubavi prema oštricama

Unatoč mnoštvu tetovaža koje Angelina posjeduje – uključujući citat pjesnika Rumija, budističke simbole i koordinate mjesta na kojima je rođeno njezino šestero djece – nijedna nije do sada nije bila posvećena oštricama.

Još 2003. Jolie je za ABC News progovorila o svojoj opsjednutosti oružjem i svojom kolekcijom.

Nisu sjajni, potpuno novi oštri noževi iz trgovine. To su starinski prekrasni noževi iz drugih zemalja i zaključani su u kutiji tako da ih moj sin ne dira”, rekla je tada.

Jolie je također otvorila priču o svojoj prošlosti samoozljeđivanja. “Imala sam noževe uokolo… na početku svog prvog seksualnog odnosa, izvadila sam noževe i napali smo jedno drugo“, rekla je Jolie i dodala: “Nije boljelo, bilo je hladno i osjećala sam se tako primitivno i tako iskreno”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MR.K (@mr.k_tattoo)

Jolie tek treba podijeliti značenje bodeža sa svojim pratiteljima na Instagramu, ali Mr. K je svojim fanovima pokazao kako tetovaža izgleda izbliza.