HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Glumica Jane Seymour u mlađim se danima proslavila glavnom ulogom u hit seriji “Dr.Quinn, Medicine Woman”, a premda je s vremena na vrijeme nestajala iz svijeta serija i filmova, njezin je život bio sve samo ne dosadan. Dosadan nije ni danas.

Jane Seymour vjeruje u ljubav, i nikad neće prestati

72-godišnja Jane Seymour iza sebe ima četiri braka i četvero djece, a bez obzira na brojne ljubavne krahove, nikad nije prestala vjerovati u ljubav.

PROČITAJTE: Ženi Vrač nema ravne – 73-godišnja ljepotica zablistala u crvenom i predstavila novog dečka

Jane Seymour jedna je od rijetkih žena koja je uspjela ostati u prijateljskim odnosima sa svim bivšim supruzima te uspješno raditi na zajedničkom roditeljstvu.

Jane Seymour ima ponešto za reći na temu braka

“Kad je brak bio dobar, bio je sjajan i nikada nisam okončala nijedan od njih. Imala sam karijeru i oni su našli nekog drugog dok sam bila zauzeta poslom, mislim da se malo toga nastavilo. Ali s muškarcima koji su očevi moje djece, i ako brak prestane, roditeljstvo ne prestane. Zajedno ste stvorili život i imate prekrasnu djecu koja su veliki dio vašeg života”, izjavila je.

Jane Seymour

Jane Seymour o ljubavi u šezdesetima i sedamdesetima

Vječna zaljubljenica u ljubav, Jane je ponovno pronašla ljubav u svojim šezdesetima, i to s čovjekom s kojim je dugo surađivala. Riječ je režiseru Davidu Greenu kojeg je nakon boljeg upoznavanja počela gledati drugim očima. Jane Seymour kaže kako nije tražila muškarca, no bila je otvorena srca.

Iz svojih je brakova, kako kaže, naučila da moraš voljeti sebe kako bi mogao voljeti nekog drugoga.

Jane Seymour

“David se jednog dana pojavio u mojoj kući s jednom od mojih najstarijih prijateljica, koja je također bila jedna od njegovih najstarijih prijateljica. Došao je na doručak da je vidi i sljedeće što sam shvatila je da jako dugo razgovaramo. Shvatili smo da smo skoro radili zajedno prije mnogo vremena”, ispričala je glumica Jane Seymour za Hello!

“Ručali smo i večerali i sljedeća stvar koju smo shvatili je da imamo puno toga zajedničkog. I iste vrijednosti. Oboje smo imali djecu, oboje smo imali duge brakove koji su završili i oboje volimo ono što radimo. To je bilo neko drugo vrijeme, cijenimo vrijeme koje sada imamo u našim zajedničkim životima.”

Jane Seymour doživjela je i ponovni uspjeh na malim ekranima

 Jane Seymour je jedna od rijetkih žena kojima je pošlo za rukom dobiti ulogu seksi, vibrantne žene u 72. godini života, u seriji Harry Wild.

“Nema baš mnogo glumica koje u 72. imaju vlastitu seriju u kojoj glume seksi, inteligentnu, otvorenu, zabavnu ženu. Po tome je serija Harry Wild drugačija”, ponosi se Jane Seymour.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024