HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

61-godišnji Tom Cruise poznat je kao vrhunski glumac i zabavljač, ali ne i kao brižan otac.

Dok se u medijima već godinama priča o njegovom otuđenom odnosu s jedinim biološkim djetetom, kćeri Suri Cruise, manje je poznato da se Tom ipak druži sa svoje dvoje djece iz braka s Nicole Kidman, poznatom Oskarovkom.

Nakon što je 1990. godine oženio poznatu glumicu Nicole Kidman, par je posvojio dvoje djece, Isabellu i Connora, a upućeni kažu kako su oni ostali prisutni u životu svog oca zato što su prihvatili scijentologiju – vjeru kojom je Tom Cruise opsjednut i koja diktira sve što radi.

Sin Toma Cruisea oca je dopratio na premijeru

28-godišnji Connor Cruise u rijetkom je pojavljivanju u javnosti svog slavnog oca dopratio do kina AMC na Manhattanu, gdje je premijerno predstavljen Tomov novi film Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One.

Prije prikazivanja filma i druženja s fanovima, Tom Cruise proveo je nekoliko sati u društvu sina i svoje sestre Lee Ann Mapother DeVette, koja je bliska s nećakom, otkrivaju američki mediji.

Sin Toma Cruisea

Sin i sestra Toma CruiseaPROFIMEDIA

Posvojeni sin Toma Cruisea član je scijentološke crkve

Connor Cruise ne pojavljuje se često u javnosti, no tu i tamo odradi pokoju gažu kao DJ.

Kao i njegova sestra Isabella, i Connor je član scijentološke crkve te je oženjen za ženu koja je iste vjere.

Connor je stupio u brak sa Silviom Zanchi na skromnoj ceremoniji 2019. godine, a o njoj se ne zna mnogo, osim da je članica scijentološke crkve te da je Tom Cruise odobrava.

Slavni glumac ženio se tri puta i ima troje djece

Tom Cruise se ženio tri puta. S Mimi Rogers bio je u braku od 1987. do 1990., no par nije imao djece. Iste godine kad se od Mimi razveo, Tom se oženio s Nicole Kidman, a njihov je brak potrajao do 2001. godine.

2006. slavni glumac vjenčao se s Katie Holmes, a iste godine glumački par dobio je djevojčicu Suri. Nakon skandaloznog razvoda 2012. godine, kojim je navodno upravljala scijentološka crkva, Tom je odbio imati veze sa svojom kćeri kojoj ni danas, kad je 17-godišnja djevojka koja se sprema na fakultet, nije moralna podrška.

Sin Toma Cruisea, kći Toma Cruisea, Suri Cruise

 

 

druge vijesti